8 daug žadantys automobilių modeliai, kurie nepateisino vairuotojų lūkesčių

Adomas Račkauskas

Automobilių pramonės istorijoje yra atvejų, kai gamintojai dėjo viltis į tam tikrus modelius, tačiau jie išgarsėjo tik dėl to, kad nuvylė naudotojus. Ekspertai iš „SlashGear” nustatė 8 tokius automobilius, apie kuriuos kadaise buvo rašoma ne iš gerosios pusės.

Lotus Europa

Gamintojas nesugebėjo iki galo įgyvendinti savo koncepcijos. Jis išlaikė populiaraus pirmtako „Elise” būdingus bruožus, tačiau nebuvo pakankamai prabangus kasdieniam naudojimui, o tai sumažino jo patrauklumą rinkoje.

Lotus Europa

Ford EcoSport

Dėl ekonomiškos „ EcoSport” kainos nukentėjo kokybė. Šio automobilio buvo prastos kokybės. Nepaisant to, kad „EcoSport” buvo sukurtas „Fiesta” pagrindu, jis nebuvo pakankamai patrauklus JAV rinkai, todėl jį pakeitė sėkmingesnis „Puma”.

Citroen C3 Pluriel

Nors idėja buvo daug žadanti, modelio įgyvendinimas paliko daug vilčių dėl nelemtos stogo vietos ir sunkumų jį naudojant įvairiais režimais.

Citroen C3 Pluriel

Mitsubishi Mirage

Nepaisant prieinamos kainos, jis nesugebėjo pritraukti pirkėjų dėl riboto funkcionalumo ir didelės kainos, palyginti su konkurentais.

Opel/Vauxhall Meriva

Kentėjo nuo valdymo problemų ir pasenusio interjero, be to, buvo linkęs į rimtus gedimus, o tai mažino jo patikimumą.

Hummer H2

Nepaisant prabangos, Hummer H2 ir prastas degalų naudojimo efektyvumas lėmė mažą jo populiarumą rinkoje.

7 serijos BMW (E65)

Buvo kupinas naujovių, tačiau sudėtingos funkcijos ir dažnai gedo, todėl tai buvo vienas problemiškiausių automobilių, kuriuos reikėjo prižiūrėti.

Ford Thunderbird (2001 m.)

Paskutinės kartos „Ford ” nebuvo pakankamai prabangus ir nesugebėjo pritraukti pakankamai pirkėjų, todėl jo gamyba buvo anksti nutraukta.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą