Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Aktyvintos anglies panaudojimas ir nauda

Aktyvioji anglis
Mindaugas Bružas

Ne visi žino, kad aktyvinta medžio gali išspręsti ne tik sveikatos problemas, bet ir padėti plaukams, odai ir kita. Apie tai, šiame straipsnyje.

Aktyvintos medžio anglies panaudojimas

Priemonė plaukų grožiui

Greitas ir paprastas būdas atsikratyti riebalų ir nešvarumų, kurie užkemša galvos odos poras ir dėl kurių tampa riebūs – naudoti aktyvuotąją anglį. Susmulkinkite kelias medžio anglies tabletes, įberkite jų į šampūną ir išplaukite plaukus. Aktyvinta medžio anglis dėl savo akytos struktūros sugeria visus galvos odos nešvarumus.

Odos valymas

Kosmetinės kaukės, kurių pagrindą sudaro aktyvinta anglis, turi didelę paklausą. Juk medžio anglis tarsi siurblys iš porų išsiurbia visus riebalus ir nešvarumus. Oda tampa švelni, švari ir lygi. Reguliariai naudojant tokią kaukę, nustoja formuotis riebaliniai kamščiai (anglis reguliuoja riebalinių liaukų veiklą), todėl išnyksta ir juodi taš.

Atsikratykite blogo burnos kvapo

Aktyvinta medžio anglis yra puiki dezodoruojanti medžiaga, be to, ji gali reguliuoti rūgščių ir šarmų pusiausvyrą, todėl apsaugo dantis ir dantenas nuo blogą burnos kvapą sukeliančių bakterijų. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai susmulkinti keletą aktyvintosios anglies tablečių, uždėti ant dantų šepetėlio ir valyti dantis. Beje, reguliariai valydami dantis aktyvuota anglimi taip pat galite šiek tiek pašviesinti dantis.


Taip pat skaitykite:

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą