Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Android 12L” – nauja „Google” sistema, skirta didelio ekrano įrenginiams

Android 12L nuotrauka
Mindaugas Bružas

12L” yra oficialiai paskelbta naujausia „Google” . Programinė įranga skirta prietaisams su dideliais ekranais, įskaitant ir sujungtus kelis ekranus. Netrukus bus galima išbandyti „Android 12L” DEMO versijas.

„Android 12L” – naujoji operacinė sistema

Android 12L OS
Android 12L OS

„Google” paskelbė apie naują operacinę sistemą „Android 12L”. Pirmoji išankstinė („Developer Preview”) kūrėjams tapo prieinama per oficialų emuliatorių. Programinę įrangą taip pat galite išbandyti „ 12 Pro” planšetiniame kompiuteryje.

„Android 12L” – tai „Google” bandymas konkuruoti su „” ir kitais didelio ekrano įrenginiais. Naujoji operacinė sistema sukurta sulankstomiems išmaniesiems telefonams, planšetiniams kompiuteriams ir „Chromebook” kompiuteriams. Programinės įrangos sąsaja pritaikyta dirbti su didesniais ekranais. Taip pat bus galima dirbti padalytame ekrane.

„Google” planuoja išleisti tris „Android 12L” beta versijas. Pirmasis iš jų bus perduotas bandytojams šių metų gruodį. Galutinė naujosios operacinės sistemos versija turėtų būti parengta 2022 m. pirmąjį ketvirtį.

Pasirodžius galutinei „Android 12L” versijai, tikėtina, kad rinkoje pasirodys pirmieji įrenginiai, kuriuose bus galima naudoti naująją programinę įrangą. Tikėtina, kad kai kuriuos įrenginius parengs kai kurie „Google” partneriai.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą