Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„AnTuTu“ pristato elektrinių transporto priemonių testus ir reitingus

Adomas Račkauskas

Gerai žinoma mobiliųjų įrenginių testavimo platforma „AnTuTu“ įžengė į elektrinių transporto priemonių (EV) rinką su nauja testavimo . Programėlė objektyviai įvertina automobilio informacinės ir pramoginės sistemos veikimą, išbandydama jos mikroschemų rinkinį, operatyviąją atmintį ir saugyklą.

AnTuTu taip pat paskelbė dešimties geriausių m. gegužės mėn. testuotų automobilių rezultatus. Šiuo metu pirmąsias tris pozicijas užima „Zeekr 007“, surinkęs 1,07 mln. taškų, „Xpeng X9“, surinkęs 965631 tašką, ir „Mercedes EQE“, surinkęs 963130 taškų.

Sąraše taip pat yra keletas kitų gerai žinomų elektromobilių, įskaitant Xpeng P7i, užimantį 8 vietą, Nio ET7, užimantį 12 vietą, Polestar 2, užimantį 14 vietą, ir Audi Q4 e-tron, užimantį 17 vietą.

Be to, „AnTuTu“ atskirai pasidalijo neseniai išleisto „Xiaomi SU7 EV“, kuris turi tą patį lustą „ 8295“ kaip ir trys geriausi , bandymų rezultatais. Jis yra suporuotas su 16 GB RAM (12 GB skirta „Android“) ir 128 GB atminties.

Su tokia konfigūracija „Xiaomi SU7“ pavyko gauti 957833 „AnTuTu“ balus. Tai yra šiek tiek mažiau, palyginti su kitais modeliais, turinčiais tokią pačią SOC ir atminties konfigūraciją. Tačiau techniniu požiūriu tai leidžia SU7 užimti ketvirtąją vietą geriausiųjų dešimtuke. Tikiuosi, kad atnaujintame liepos mėnesio sąraše jį išvysime pelnytoje pozicijoje.

AnTuTu elektromobilių testai 2024 gegužė

Kadangi programa yra nauja, prireiks šiek tiek laiko, kol bus sukurta išsami elektromobilių našumo duomenų bazė. Pradiniai duomenys rodo įvairių markių elektromobilių informacinių ir pramogų sistemų veikimą, tačiau aiškesnis vaizdas susidarys, kai bus išbandyta daugiau transporto priemonių.

Bus įdomu stebėti, kaip keisis reitingai ir kurių markių transporto priemonių informacinės ir pramoginės sistemos nuolat užtikrina geriausią veikimą. Šis naujas testas suteikia dar vieną elektrinių transporto priemonių vertinimo lygmenį, leidžiantį vartotojams atsižvelgti ne tik į ridą ir galią, bet ir į naudotojo patirtį pačiame automobilyje.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą