Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Apleistoje pašiūrėje rasti pavogti senoviniai automobiliai, kurių vertė – 3 mln. dolerių (nuotraukos)

Adomas Račkauskas

Kanadoje užpuolikai pavogė 16 kolekcinių senovinių automobilių. Policijai pavyko rasti anksčiau dingusius senovinius „Chevrolet Corvette“, „Dodge Charger“, „ V8“ ir „“.

Policijos operacija Kanadoje baigėsi įdomiu radiniu. Pavogti senoviniai , kurių ė viršija 3 mln. dolerių, buvo rasti neaiškios paskirties pašiūrėje. Apie tai buvo pranešta Ontarijo provincijos policijos „Facebook“ puslapyje.

tyrė kolekcinių automobilių vagystę. Teisėsaugos pareigūnams pavyko nustatyti, kad vagys turėjo angarą Stirlingo mieste. Gavusi orderį, policija atliko kratą ir iš karto rado 16 senovinių automobilių.

Apleistoje pašiūrėje rasti pavogti senoviniai automobiliai 2
Apleistoje pašiūrėje rasti pavogti senoviniai automobiliai (Kanada)

 

Bendra automobilių vertė – 3 mln. dolerių

Dauguma pavogtų automobilių yra senoviniai trisdešimtųjų metų Ford V8 automobiliai – tarp jų yra ir galingų modifikuotų automobilių. Nuotraukose taip pat matyti trys pirmos kartos „Chevrolet Corvettes“, „Ford Thunderbird“, „Dodge Charger“ ir keli senoviniai „Ford“ ir „Chevrolet“ pikapai. Visi automobiliai yra geros būklės ir nesugadinti.

Policija sulaikė du anksčiau nuteistus kanadiečius Robertą Bradshaw ir Gary LeBlancą. Jiems pateikti kaltinimai dėl automobilių vagystės, sukčiavimo, klastojimo ir grasinimų.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą