Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Apple” artimiausiomis dienomis pristatys naujus planšetinius kompiuterius: mūsų laukia didelis atnaujinimas

Donatas Varnas

Iki kovo pabaigos „” anonsuos iškart du planšetinius kompiuterius – „iPad Air” ir „iPad Pro”. Abu atnaujinimai bus gana reikšmingi, tačiau pilnaverčio pristatymo nerengs: jie tiesiog pasirodys bendrovės interneto svetainėje, rašo „MacRumors”.

Jau žinoma, kad „iPad Pro” pirmą kartą gaus ekranus vietoj anksčiau naudotų skystųjų kristalų. Jie yra ryškesni, taupiau naudoja energiją, be kita ko, tokie modeliai bus plonesni ir lengvesni. Tačiau jie kainuos beveik dvigubai brangiau nei dabartinis modelis: 1500 JAV dolerių už 11 colių versiją ir 2000 JAV dolerių už 13 colių.

Kalbant apie „Air” planšetinius kompiuterius, ši pirmą kartą istorijoje bus išleista dviejų dydžių ir gaus naują 12,9 colių įstrižainę. Anksčiau tinkle parodytas neįprastas galinės kameros : primena „ X”, bet su vienu jutikliu. Jo apačioje įrengta blykstė.

Taip pat kartu su naujaisiais planšetiniais kompiuteriais skelbiami nauji priedai: „iPad Pro” skirta „Magic Keyboard” klaviatūra ir „Apple Pencil” rašiklis.

Remiantis naujais pranešimais iš Azijos, bendrovė apie naujuosius produktus paskelbs antradienį, kovo 26 d., tačiau prekyboje jie pasirodys tik balandžio mėnesį.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą