Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Apple” „iOS 19” jau pakeliui!

Donatas Varnas

Prieš kelias savaites per konferenciją „Apple” paskelbė apie būsimą naujos mobiliosios operacinės sistemos „” išleidimą. Nors stabili platformos pasirodys tik , „Apple” jau pradėjo dirbti prie kitos versijos – „iOS 19”, taip pat rengia kitų bendrovės operacinių sistemų atnaujinimus, kurie turėtų pasirodyti 2025 m.

Apie tai pranešė „Bloomberg” žurnalistas Markas Gurmanas, pažymėdamas, kad „Apple” „oficialiai pradėjo darbą su pagrindinėmis 2025 m. operacinėmis sistemomis”. Jis taip pat nurodė, kad „iOS 19” kuriama kodiniu pavadinimu „Luck”, „macOS 16” pavadinta „Cheer”, „watchOS 12” – „Nepali”, o „VisionOS 3” – „Discovery”. Kalbant apie konkrečias naujoves būsimuose atnaujinimuose, detalės kol kas nežinomos.

Kalbant apie „iOS 18”, pirmoji beta versija kūrėjams tapo prieinama po to, kai buvo paskelbta apie platformą. Neseniai buvo išleista antroji kūrėjų beta versija, o pirmosios viešos beta versijos tikimasi sulaukti kitą mėnesį. Stabili „iOS 18” versija bus išleista rudenį kartu su naujais „” modeliais.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą