Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Apple” jau kitą savaitę pristatys naujus planšetinius kompiuterius „iPad mini” ir „iPad Air”

Apple iPad / Apple nuotr.
Donatas Varnas

Bendrovė „” neatsisako planų išleisti naujas ir nebrangias savo planšetinių kompiuterių versijas. Ir apie tai gali būti paskelbta jau artimiausiomis dienomis. Tai praneša portalas „Supercharged„, remdamasis patikimu šaltiniu bendrovėje.

Leidinys patikslina, kad „Apple” apie produktų linijos „” atnaujinimą paskelbs antradienį, spalio 17 d. palies „iPad mini”, „iPad Air” ir žinoma „iPad”. Vieninteliai reikšmingi patobulinimai bus nauji lustai ir „Wi-Fi 6E” tinklų palaikymas.

Kartu leidinyje „Supercharged” užsimenama, kad bendrovė ketina ištaisyti „iPad mini” ekrano problemą, dėl kurios vartotojai kritikavo 2021 m. modelį. Kitos detalės neatskleidžiamos.

Pastarąjį kartą „Apple” 2022 m. spalį išleido naujus planšetinius kompiuterius – bazinį „iPad”, kuris gavo modernų dizainą, ir šeštos kartos „iPad Pro” planšetinius kompiuterius su M2 procesoriumi.

Kaip ir buvo tikėtasi, „Apple” nerengs pilno internetinio pristatymo, o visi nauji produktai bus pristatomi pranešimo spaudai formatu interneto svetainėje.

Tai dar ne viskas

Du patikimi šaltiniai praneša, kad „Apple” taip pat planuoja iki šių metų pabaigos atnaujinti 14 ir 16 colių „ Pro” su ryškesniais ir energiją taupančiais miniLED ekranais.

Tikėtina, kad naujieji modeliai gaus „M3 Pro” ir „M3 Max” lustus, tačiau kiti šaltiniai tikisi, kad jie pasirodys ne anksčiau kaip m. pavasarį.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą