Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Apple Vision Pro” naudotojai pradėjo skųstis galvos skausmais ir kaklo problemomis

Donatas Varnas

Ne paslaptis, kad pirmosios įtaisų versijos dažnai turi nemažai problemų, kurias galima išspręsti tik laikui bėgant. Anksčiau „” inžinieriai privačiame pokalbyje su žurnalistais teigė, kad „” dar negalima vadinti tobulu įrenginiu. Panašias išvadas patvirtina ir „MarketWatch”. Internete pasirodė nusiskundimų sąrašas, apie tai rašo „MacRummors”.

Naudotojų teigimu, „Vision Pro” labai apkrauna akis ir kaklą. Dėl to net po trumpų seansų kai kurie pradeda skųstis kaklo skausmu ir akių perštėjimu. Vartotojai taip pat praneša apie galvos skausmus ir tamsius ratilus po akimis.

Bendrovė tokių teiginių nekomentuoja. Tačiau anksčiau savo svetainės palaikymo skiltyje paskelbė nedidelę instrukciją, kurioje nurodyta, kovoti su neigiamu „Vision Pro” poveikiu.

Apple rekomenduoja naudotojams, kurie dar tik pradeda susipažinti su AR/VR įrenginiais, palaipsniui ilginti akinių naudojimo laiką. Geriau pradėti nuo 20-30 minučių, palaipsniui didinant seanso trukmę. Jei patirsite nemalonių pojūčių, „Apple” komanda siūlo padaryti pertrauką.

Taip pat svarbu tinkamai sureguliuoti tvirtinimo dirželius. Jei nuslysta arba per daug spaudžia veidą, jie papildomai apkrauna akis.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą