Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ar „WiFi” yra kenksmingas: saugus atstumas nuo maršrutizatoriaus iki žmogaus

Mindaugas Bružas

Kai kurie mano, kad naktį reikėtų išjungti „” maršrutizatorių. Esą taip išvengsite nemigos ir apsisaugosite nuo kenksmingų bangų. Šiame sprendime yra tik labai nedidelis procentas tiesos.

Visa tiesa apie maršrutizatoriaus spinduliuotę

Ekspertai paaiškino, iš kur kilo tokia prielaida. Daugelis įsitikinę, kad spinduliuotės šaltinis yra naujasis 5G dažnis. Dar per anksti tvirtai teigti, kad ši hipotezė teisinga. Ekspertai tik pažymi, kad nereikėtų statyti maršrutizatoriaus prie pat lovos. Jei jis įrengtas teisingai, jo visai nereikia išjungti.

Jei būtų nuolat 0,5 m. ar 1 m. atstumu nuo maršrutizatoriaus tada, yra šiokia tokia tikimybė gauti spinduliuotės. Tas pats ir su mikrobangų krosnele bei indukcinėmis kaitlentėmis. Jei ant šių prietaisų atsigulsite, galbūt ir galite gauti šiek tiek magnetinių bangų, tačiau ne tiek, kad būtų pakenkta jūsų sveikatai, aiškino ekspertai.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą