Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Atnaujinta „Google Messages” versija: naujas dizainas ir patobulintos funkcijos jau greitai bus pasiekiamos jūsų telefone

Donatas Varnas

Bendrovė „” toliau tobulina savo žinučių programą, papildydama ją nauju dizainu. Naujoji sąsaja leidžia naudotojams gauti daugiau informacijos, nors yra šiek tiek nepatogesnė nei ankstesnės versijos. Ji jau prieinama kai kuriems naudotojams beta testavimo dalis, o netrukus ją galės išbandyti visi.

Tarp svarbiausių pakeitimų – galimybė peržiūrėti visų pokalbių istoriją, kuri atsidaro spustelėjus mygtuką „Naujausi pokalbiai”. Be to, viršutiniame dešiniajame ekrano kampe yra greitosios paieškos funkcija. Vartotojai taip pat gali naudotis visu kontaktų sąrašu, kuris pakeitė senesnėse programėlės versijose buvusią tradicinę „Naujos žinutės” parinktį.

Vartotojai pastebi, kad naujasis reikalauja daugiau vietos ekrane, tačiau tai kompensuoja didelis naudingų duomenų ir funkcijų kiekis. Tikimasi, kad artimiausiu metu pertvarkytas dizainas taps standartiniu visiems naudotojams.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą