Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Atnaujintas „Nokia 225 4G“ (2024) bus su atnaujintu dizainu ir C tipo USB prievadu

Donatas Varnas

Bendrovė „HMD Global“, kuriai dabar priklauso „“ išmaniųjų telefonų licencija, matyt, ruošiasi atnaujinti telefoną „Nokia 225 4G“. Pirmąjį „Nokia 225 4G“ modelį prekės ženklas išleido dar 2020 m. gruodžio mėn. Dabar „Android Headlines“, bendradarbiaudamas su „OnLeaks“ informatoriumi, atskleidė, atrodys būsimasis modelis.

Palyginti su 2020 m. modeliu, naujasis bus kvadratinio dizaino, o tai dabartinė išmaniųjų telefonų rinkos tendencija. Be kvadratinės išvaizdos, prietaisas taip pat pasižymės minimalistinio dizaino nugarėle su viena , LED blykste ir „Nokia“ bei HMD prekių ženklais.

Teigiama, kad prietaiso priekyje bus 2,4 colio ekranas su storais rėmeliais ir standartine telefono klaviatūra, o bene ryškiausias šio modelio pokytis – C tipo USB jungtis įkrovimui.

- Reklama -

Telefone yra 64 MB RAM ir 128 MB atminties, o tai gana standartinis funkcinių telefonų variantas, kuriame greičiausiai yra lizdas papildomai atminčiai pridėti. Jame yra 1450 mAh baterija, kuri yra geresnė nei 2020 m. versijoje ir potencialiai gali veikti kelias dienas vienu įkrovimu.

Galinėje dalyje esančią kamerą galima padidinti iki 3 MP nuo ankstesnės 0,8 MP, o tai yra padorus patobulinimas tokiam telefonui. Kalbant apie programinę įrangą, telefone veiks „Nokia Series 30+“ , o tai reiškia, kad jame nebus galima paleisti šiuolaikinių programų. Tačiau tai gali būti pliusas žmonėms, ieškantiems telefono, kuris neblaškytų dėmesio. Pranešime taip pat minima, kad „Nokia 225 4G 2024“ Europoje galėtų kainuoti apie 100 eurų.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą