Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Atskleista informacija apie naują „įkraunamą” „Toyota GT86” (GR86) kupė

Adomas Račkauskas

ir Subaru yra ilgamečiai , kurie dalijasi platformomis ir technologijomis. Vienas iš šio bendradarbiavimo pavyzdžių – „Toyota GT86” (GR86) ir „Subaru BRZ” modelių projektas, kurie yra praktiškai identiški , besiskiriantys tik dizainu ir važiuoklės nustatymais.

Remiantis naujausiais pranešimais iš Japonijos, naujos kartos „Toyota GR86” bus laisvas nuo „Subaru” „pančių”, nes jį kurs tik „Toyota” inžinieriai.

rašo leidinys „BestCarWeb”, parengęs pirmąsias naujojo modelio vizualizacijas, trečioji garsiojo „Toyota” kupė karta pasirodys 2025 m. turės savo variklį, kuris anksčiau buvo skirtas GR Yaris ir GR Corolla modeliams.

Tai 1,6 l darbinio tūrio eilinis turbininis variklis, dirbantis su elektros varikliu. Jėgainės galia gali viršyti 300 arklio galių. Jis bus tiek su mechanine, tiek su automatine pavarų dėže.

Naujosios „Toyota GR86” ilgis turėtų būti 4400 mm, plotis – 1800 mm, o aukštis – 1300 mm. Atstumas tarp kupė ašių bus 2,6 metro.

Manoma, kad Japonijoje „Toyota” pardavėjai už būsimos kartos GR86 paprašys nuo 4 iki 4,5 mln. jenų, o tai bus maždaug 26 000 – 29 000 eurų.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą