Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Atskleistos pagrindinės naujos kartos sulankstomo „Galaxy Z Fold 6” savybės

Donatas Varnas

Gali būti, kad netrukus pasirodys naujos kartos „Samsung” išmaniųjų telefonų flagmanas – sulankstomasis . Šie būsimi įrenginiai yra „Galaxy Z Fold 6” ir „Galaxy Z Flip 6”. Tačiau prieš bet kokį oficialų pranešimą naujas lyginamosios analizės stebėjimas atskleidė pagrindines „Galaxy Z Fold 6” savybes. Taigi, štai išsami .

„Samsung Galaxy Z Fold 6” apsilankė „GeekBench”

Pietų Korėjos technologijų milžinės „Galaxy Z Fold 6” buvo pastebėtas „GeekBench” su modelio numeriu SM-F956U. Raidė „U” modelio numeryje gali reikšti, kad tai yra amerikietiškoji būsimo sulankstomo telefono versija. Pažvelgę į lyginamosios analizės rezultatus matome, kad įrenginys surinko 1964 taškus vieno branduolio teste ir 6619 taškų kelių branduolių teste.

Galaxy Z Fold 6 testai

Tokį rezultatą jis pasiekė dėl po dangteliu esančio „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 SoC” procesoriaus. Šis mikroschemų rinkinys sujungtas su 12 GB RAM. GeekBench taip pat patvirtina, kad naujajame sulankstomame telefone iškart veiks „Android 14”. Ankstesnėje ataskaitoje taip pat atskleistos „Galaxy Z Fold 6” atminties konfigūracijos ir spalvų variantai. Tikimasi, kad įrenginį bus galima įsigyti jūrinės mėlynos, sidabrinio šešėlio, šviesiai rožinės ir „Crafted Black” bei baltos variantais.

Samsung Galaxy Z Fold 6

Galaxy Z Fold 6 bus galima įsigyti trimis atminties variantais: 256 GB, 512 GB ir 1 TB. Neseniai taip pat buvo atskleistas „Galaxy Z Fold 6” baterijos dydis. Pranešama, kad išmanųjį telefoną maitina 4400 mAh , palaikanti 25 W laidinį greitąjį įkrovimą. Taip pat tikėtina, kad jis siūlys 15 W belaidį įkrovimą ir 4,5 W atvirkštinį belaidį įkrovimą.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą