Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Atskleistos „Samsung Galaxy Z Flip6” ir „Galaxy Z Fold6” spalvos

Donatas Varnas

Naujųjų sulankstomų išmaniųjų telefonų „ Flip6” ir „ Z Fold6” debiuto tikimasi tik vasaros viduryje, tačiau jau dabar pradeda rodytis apie naujoves. Anądien bendrovės „Display Supply Chain Consultants” (DSCC) generalinis direktorius Rossas Youngas atskleidė detalių apie naujųjų išmaniųjų telefonų spalvinius variantus.

Pasak jo pranešimo, „Samsung Galaxy Z Flip6” bus galima įsigyti keturių spalvų: šviesiai mėlynos, šviesiai žalios, sidabrinės ir geltonos. O „Galaxy Z Fold6” bus galima įsigyti tamsiai mėlynos, šviesiai rožinės ir sidabrinės spalvų variantų.

Samsung Galaxy Z Flip6 ir Galaxy Z Fold6 spalvų variantai

Šaltinis pažymėjo, kad tai preliminari informacija ir galutinės spalvos gali keistis, nes iki prekybos pradžios dar liko keturi mėnesiai.

Remiantis ankstesniais pranešimais, „Galaxy Z Fold6” gaus flagmano „ Ultra” stiliaus korpusą, o „Galaxy Z Flip6” gali būti šiek tiek storesnis, o tai reiškia, kad padidės talpa.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą