Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Bestseleris sugrįžo: „Fiat” pristatė nuostabų elektrinį krosoverį „Grande Panda”

Adomas Račkauskas

” jau seniau buvo paskelbusi informacijos apie ilgai lauktą naują savo bestselerio „Panda” kartą, tačiau dabar galime pamatyti realias šio stilingo elektrinio krosoverio nuotraukas, ir jis atrodo stulbinamai.

Po ilgos erzinančios kampanijos „Fiat” pagaliau pristatė naujausią savo kūrinį – „Grande Panda”, visiškai elektrinį automobilį, kuris pasirengęs sužavėti „Fiat” gerbėjus.

Šis naujasis modelis naujai interpretuoja klasikinį elektromobilių eros dizainą. Dabar, kaip rodo modelio pavadinime esantis priešdėlis Grande, tai nėra tas mažytis , kokį esame įpratę matyti „Panda”. 3,99 m ilgio jis vis dar kompaktiškas, tačiau 300 mm ilgesnis už dabartinę „Panda” ir beveik 600 mm ilgesnis už klasikinį modelį. Grande Panda sukurtas ant universalios CMP Smart Car platformos, kuri yra kitų panašių modelių, tokių kaip Citroën ë-C3, pagrindas.

Fiat Grande Panda 3

Nors „Fiat” neskelbia konkrečių techninių detalių, turėtume tikėtis, kad „Grande Panda” turės tą pačią jėgainę kaip ir ë-C3. Tai reiškia, kad 83 kW elektros ir 44 kWh LFP akumuliatorius potencialiai užtikrins maždaug 320 km ridą. Tikimasi, kad nuolatinės srovės įkrovimo sieks 100 kW, todėl 20-80 % įkrova bus galima atlikti per mažiau nei 30 minučių.

Pranešime spaudai „Fiat” pabrėžia strateginę „Grande Panda” svarbą, atkreipdama dėmesį į markės judėjimą link pasaulinių platformų. Šią naują dizaino kalbą rodo chaotiškos „Grande Panda” linijos, ryškios ratų arkos ir kiti akcentai. Išskirtinis bruožas – C statramsčiuose esantys 3D elementai, ant kurių, priklausomai nuo žiūrėjimo kampo, sumaniai pavaizduotas „Fiat” logotipas.

Fiat Grande Panda 4

Nors tikslios ir išleidimo į Europos rinką datos kol kas neskelbiamos, tikimasi, kad „Grande Panda” kaina nedaug atsiliks nuo prancūziškojo „Citroën ë-C3”, kurį bus galima įsigyti nuo 23 000 eurų.

Kompaktiško dydžio, erdvaus interjero ir ikoniško dizaino „Fiat Grande Panda” siekia pavergti miestiečių širdis. Jo elektrinė jėgainė ir žavinga estetika žada padaryti įspūdį vis augančioje elektrinių transporto priemonių rinkoje, sustiprindama „Fiat” įsipareigojimą užtikrinti tvarų judumą.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą