Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

BYD pristatė hibridinius automobilius su daugiau nei 2000 km nuvažiuojamu atstumu

Adomas Račkauskas

Automobilių pramonė ir toliau sparčiai tobulėja, o Kinijos automobilių gamintojas BYD žengia į priekį su naujausiais pasiekimais. Įmonė neseniai pristatė penktos kartos hibridinę technologiją DM, kuri, tikėtina, pakeis žaidimo taisykles pasaulinėje rinkoje. Naudojant šią technologiją, BYD dabar gali pasigirti įspūdingu degalų efektyvumu ir išskirtiniu nuvažiuojamu atstumu.

Nauja technologija, mažinanti degalų sąnaudas

BYD naujieji hibridiniai automobiliai su DM technologija gali pasigirti itin maža degalų sąnaudomis – tik 2,9 litro 100 km. Tai reiškia, kad automobiliai ne tik tausos aplinką, bet ir sumažins vairuotojų išlaidas degalams. Pilnai įkrautos leidžia automobiliams nuvažiuoti iki 2100 km, tai yra didžiulis pranašumas ilgų kelionių mėgėjams.

Naujosios modelių linijos pristatymas

BYD pristatė dvi naujas hibridines automobilių modelių linijas: Qin L DM-i ir Seal 06 DM-i. Šie automobiliai yra sukurti naudojant pažangią technologinę platformą, kurioje integruoti 1,5 litro benzininiai ir elektrinės hibridinės sistemos EHS. Tokia kombinacija leidžia automobiliams pasiekti 100 km/val. greitį per 7,5 sekundes, užtikrinant dinamišką ir efektyvų važiavimą.

BYD automobiliai ateityje nuvažiuos 2100 km vienu įkrovimu 2

Kainos ir prieinamumas

Naujųjų BYD automobilių svyruoja nuo 99,8 tūkstančių iki 139,8 tūkstančių juanių, tai yra apie 13 tūkstančių iki 19 tūkstančių eurų. Toks kainos ir kokybės santykis daro šiuos automobilius patrauklius plačiam vartotojų ratui, siekiantiems modernių ir efektyvių transporto priemonių.

Ateities perspektyvos

BYD vadovai teigia, kad jie ir toliau investuos į hibridinių technologijų plėtrą, matydami didžiulį potencialą šioje srityje. Jau dabar įmonė yra pardavusi daugiau nei 3,6 milijono hibridinių automobilių, sujungiančių dvi galios sistemas. Tokia rodo, kad vartotojai vertina hibridinių transporto priemonių privalumus, kaip sumažintas išlaidas ir aplinkos tausojimą.

 

BYD dar kartą įrodo, kad yra inovacijų priešakyje, siekdama sukurti efektyvesnius ir aplinkai draugiškesnius automobilius. Naujosios Qin L DM-i ir Seal 06 DM-i modelių linijos su penktos kartos DM technologija yra puikus pavyzdys, kaip galima derinti našumą ir efektyvumą. Tikėtina, kad šie automobiliai netrukus taps populiarūs ne tik Kinijoje, bet ir visame pasaulyje, prisidedant prie žalesnės ir tvaresnės ateities kūrimo.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą