Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Chery” pristatė nebrangų hibridinį sedaną, kuris vienu įkrovimu gali nuvažiuoti daugiau kaip 1400 km

Adomas Račkauskas

Kinijoje debiutavo naujas „Chery” hibridinis . Tai – „Chery Fengyun A8” su iš tinklo įkraunama hibridine jėgaine ir iki 1400 kilometrų nuvažiuojamu atstumu.

Naujasis modelis pozicionuojamas kaip kompaktiškas sedanas, kurio ilgis – 4780 mm, plotis – 1843 mm, aukštis – 1487 mm, o ratų bazė – 2790 mm. Klientai gali rinktis iš keturių kėbulo spalvų: juodos, baltos, pilkos ir mėlynos.

Chery Fengyun A8

Išoriškai išsiskiria didelėmis trapecijos formos grotelėmis, kurios sklandžiai pereina į priekinius žibintus. Automobilį rinkoje bus galima įsigyti tiek su 16, tiek su 17 colių ratlankiais.

Salone įrengtas 12,3 colių skaitmeninis prietaisų skydelis, informacijos ir pramogų sistema su 12,3 colių jutikliniu ekranu ir „CarPlay” bei „HiCar” palaikymu, taip pat keturių stipinų D formos daugiapakopis .

Chery Fengyun A8 vidus

Chery Fengyun A8 jėgainę sudaro penktos kartos 1,5 l TGDI , išvystantis 156 AG pajėgumą, kuris sujungtas su sinchroniniu elektros varikliu. Bendra agregato galia siekia 360 AG ir 530 Nm sukimo momentą. Automobilyje sumontuota 18,3 kWh talpos ličio , kuri leidžia automobiliui nuvažiuoti iki 127 km naudojant elektros energiją. Nuvažiuojamas atstumas su pilnu benzino baku ir įkrautu akumuliatoriumi yra daugiau kaip 1400 km pagal WLTC ciklą.

Automobilį galima rinktis iš keturių apdailos lygių, kurių kaina prasideda nuo 16 886 JAV dolerių.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą