„Citroën“ pristato biudžetinį elektromobilį, jis vienu įkrovimu gali nuvažiuoti 320 km

Adomas Račkauskas
2 Min Read

„Citroën“ paskelbė visas naujojo Citroën C3 ir visiškai elektrinio e-C3 modelių kainas ir specifikacijas Jungtinėje Karalystėje. Tai bus vienas pigesnių elektromobilių rinkoje, jo nuvažiuojamas atstumas sieks 322 km. Užsakymai prasidės liepos mėnesį, o benzininė C3 versija pasirodys kiek vėliau.

Tiek elektrinis, tiek benzininis modeliai bus įrengti baziniame „Plus“ apdailos lygyje. Tai – dvispalvis , 16 colių , LED priekiniai žibintai ir „Citroen Advanced Comfort“ sėdynės. Standartinėje įrangoje taip pat yra 10 colių jutiklinis ekranas su belaidžio CarPlay ir Android Auto palaikymu.

 

„Citroën“ tikisi, kad naujasis Europoje suprojektuotas ir gaminamas B segmento hečbekas ë-C3 sudrebins rinką, o ilgainiui bus pateikta ir dar geresnių naujienų. 320 km viena įkrova įveikiantį modelį 2025-aisiais papildys ir 200 km įveikiantis „Citroën ë-C3“, kurio kaina numatoma nuo 19 990 Eur.

Novatoriškas ë-C3 dizainas kildinamas iš naujosios markės dizaino kalbos. Unikalus dizainas, pirmą kartą parodytas 2022 m. „Citroën Oli“ koncepciniame modelyje, rodo gamintojo įsipareigojimą tiekti aukščiausios kokybės, išskirtinius ir novatariškus automobilius.

Naujasis į Europos šalių kelius išriedėjęs ë-C3 žymi reikšmingą gamintojo žingsnį į priekį, stiprinant  savo gaminių asortimentą ir pabrėžiant prekių ženklo vertybes. Šis Paryžiuje sukurtas ir Slovakijoje gaminamas visiškai į prekybos atstovybes atvyks antrąjį 2024 metų ketvirtį.

e-C3 vidus
e-C3 vidus

Citroën ypač daug dėmesio skyrė aktyviam saugumui, todėl į standartinę įrangą įtrauktos tokios funkcijos aktyvus avarinis stabdymas važiuojant nedideliu greičiu, eismo juostos išlaikymo asistentas, greičio apribojimų atpažinimas, vairuotojo dėmesio asistentas, įkalnės įveikimo asistentas ir kruizo kontrolė. Elektrinį e-C3 taip pat bus galima įsigyti geriau įrengtą „Max“ komplektaciją už 23690 svarų sterlingų, kurioje pridedama galinio vaizdo kamera, klimato kontrolė ir šildomos sėdynės.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Share This Article
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Leave a comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *