Dar to nebuvo: Naujasis išmanusis laikrodis „Vivo Watch 3” gali atidaryti ir užvesti automobilius

Donatas Varnas
Vivo Watch 3 išmanusis laikrodis / Vivo nuotr.

Kartu su „Vivo X100” išmaniųjų telefonų flagmanų serija „Vivo” pristatė išmanųjį laikrodį „ 3”, kuris yra 2021 m. išleisto modelio „Watch 2” įpėdinis. „Vivo Watch 3” turi nerūdijančiojo plieno korpusą su 1,43 colio apvaliu AMOLED ekranu, kurio skiriamoji geba yra 466 × 466 taškų.

Viršutinėje dešinėje korpuso dalyje yra metalinė sukamoji galvutė, skirta naršyti sąsają ir pasiekti kitas funkcijas. Ekranas padengtas stiklu su užapvalintais kraštais.

Vivo Watch 3 dizainas / Vivo nuotr.
Vivo Watch 3 / Vivo nuotr.

„Vivo Watch 3”

Prietaisu galima stebėti širdies ritmą (ŠR) ir kraujo prisotinimą deguonimi (SpO2) su įspėjimais apie neįprastus rodmenis. Išmanusis laikrodis taip pat leidžia nustatyti streso lygį, miego trukmę ir kokybę, taip pat moterų menstruacinio ciklo rodiklius. Prietaisas taip pat nustato per didelį triukšmo lygį.

Laikrodis „Vivo Watch 3” palaiko daugiau nei 100 treniruočių režimų ir pateikia individualius treniruočių planus. Laikrodis veikia su patentuota „BlueOS” operacine sistema, kuri per NFC modulį taip pat suteikia skaitmeninio automobilio raktelio funkciją. Išmaniajame laikrodyje taip pat įdiegta visada įjungto ekrano funkcija.

Išmanusis laikrodis palaiko , taip pat turi „Bluetooth 5.2 LE” belaidžio ryšio adapterį, NFC lustą ir palydovinės navigacijos imtuvą, palaikantį GPS, GLONASS, GALILEO ir Beidou. „Vivo Watch 3” turi 64 MB operatyviosios atminties ir 4 GB „flash” atminties. 505 mAh užtikrina iki 16 dienų veikimo laiką be įkrovimo.

Vivo Watch 3 galima įsigyti keturių spalvų: baltos, juodos, pilkos ir rudos. Prietaiso kaina prasideda nuo 150 JAV dolerių.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą