Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Dar turėsime šiek tiek palaukti: paaiškėjo kada tiksliai į „iPhone” bus įdiegtas DI

Kai kurios „Apple Intelligence“ funkcijos „iOS 18“ bus išleistos tik 2025 m.
Donatas Varnas

Dauguma „Apple Intelligence” dirbtinio intelekto funkcijų, pristatytų m. WWDC, nepasirodys galutinėje „” versijoje, kuri bus išleista šį . Be to, net ir pirmajame etape gali būti padaryta ribota prieiga.

Apie tai praneša informatorius ir „Bloomberg” apžvalgininkas Markas Gurmanas. Pirmoji prieiga prie dirbtinio intelekto funkcijų „iPhone” ir kituose „Apple” įtaisuose bus suteikta kūrėjams – tai įvyks iki šios vasaros pabaigos ir tik anglų kalba. Plačioji visuomenė naujomis funkcijomis galės naudotis tik 2025 m,

Pažymima, kad „Apple” dar konferencijos metu įspėjo, kad ne visos dirbtinio intelekto funkcijos bus prieinamos 2024 m., nors tai nebuvo taip pastebima. Paprastai bendrovė skuba viską įgyvendinti iki naujojo „iPhone” išleidimo, tačiau per pastaruosius kelerius metus jai nepavyko to padaryti dėl laiko stokos.

Pradinė „Apple Intelligence” gaus pagrindines dirbtinio intelekto priemones, skirtas pranešimams analizuoti ir rūšiuoti, kurti trumpas informacijos santraukas „” naršyklėje, programėlėse „Notes” ir „Mail”, taip pat galimybę generuoti paveikslėlius ir „Genmoji”.

2025 m. bus įdiegta „protingesnė” „Siri”, kuri geriau supras teksto ir balso užklausas, atpažins, kas vyksta ekrane, atliks „šimtus veiksmų programėlėse ir tarp jų” ir kt. „ChatGPT” integracija žadama „vėliau, 2024 m.”, tačiau didelė tikimybė, kad ji bus atidėta iki kitų metų.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą