Didžiausias pasaulyje: vyras meškere pagavo 114 kilogramų sveriantį karpį

Mindaugas Bružas
114 kilogramų sveriantis karpis „The Sun“ nuotr.

36 metų žvejys iš Didžiosios Britanijos Calvinas Marstonas pagavo didžiausią nors užregistruotą karpį. 114 kilogramų svėręs laimikis buvo pagautas per vakarinę žvejybą Tailande. žmonių padėjo žvejui ištraukti laimikį iš vandens. Pagauto karpio svoris tapo nauju rekordu, rašo dienraštis TheSun.

Vyras sugavo rekordinį 114 kg sveriantį karpį

Kalvinas kartu su savo tėvu Rėjumi ir draugu išsiruošė žvejoti į ežerą Račaburio provincijoje. Staiga ūsuotasis padaras užkibo ant dviejų metrų ilgio meškerės su plūde ir duonos rutuliuku.

Žvejys pasakojo, kad laimikis buvo milžiniško dydžio, todėl prireikė ne tik jo draugo ir tėvo, bet ir kaimynystėje gyvenančio gyventojo pagalbos, kurie suvienijo jėgas, kad sėkmingai ištrauktų žuvį iš vandens. Pagauto karpio svoris tapo rekordiniu. Jis siekė 114 kilogramų.

Aš buvau priblokštas. Nežinojau, kad tai rekordas. Iš ežero savininko net laimėjau marškinėlius. Mes keturiese turėjome jį pakelti. Davėme jam kelias minutes ir paleidome. Vėliau pagavau dar vieną žuvį, svėrusią 102 kilogramus. Man ėmė skaudėti rankas ir buvau pasiruošęs pasiduoti, – pasakojo , kuris su gyvena Bornmute.

Kameros užfiksuotuose kadruose Kalvinas, lydimas artimo bendražygio ir vietinio gyventojo Rėjaus, iškėlė „tikrą monstrą” iš vandens gelmių. užfiksavo šią akimirką, o paskui jį paleido.

114 kilogramų sveriantis karpis „The Sun“ nuotr.
114 kilogramų sveriantis karpis „The Sun“ nuotr.

Pagauto karpio svoris tapo nauju rekordu

Pažymima, kad Marstono sugautas karpis jau buvo patekęs į žvejų tinklus prieš ketverius metus. Per tą laiką žuvies svoris padidėjo devyniais kilogramais. Milžiniškas karpis yra didžiausias karpinių šeimos atstovas, gyvenantis Pietryčių Azijos upėse ir ežeruose. Jis minta vandens augalais, smulkiais vėžiagyviais, fitoplanktonu ir augalų vaisiais.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą