Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ekspertai išrinko geriausią 2024 m. „iPhone”: jis nebrangus ir universalus

Donatas Varnas

Jis vis dar turi galingą procesorių, įspūdingą autonomiją, taip pat vis dar gauna dabartinės „iOS” atnaujinimus.

Modelis „ 13” buvo išleistas 2021 m., tačiau tai netrukdo jam ir 2024 m. pradžioje išlikti optimaliausiu šio prekės ženklo išmaniuoju telefonu pagal ir kokybės santykį. Tai teigiama leidinio CNET medžiagoje.

Nuo pardavimų pradžios „” spėjo pastebimai atpigti, tačiau daugumai paprastų naudotojų jo galios (mikroschemų rinkinys „A15 Bionic” su 4 GB RAM) vis dar pakanka sklandžiam sistemos veikimui ir net žaidimams.

Jei galvojate pirkti senesnį „iPhone”, kad sutaupytumėte pinigų, „iPhone 13” yra geriausias pasirinkimas daugumai žmonių, teigia ekspertai.

Nuotraukų galimybėmis taip pat nesiskundžiama – išmaniajame telefone įrengta patikrinta 12 megapikselių kameros sistema su matriciniu vaizdo stabilizavimu ir ištobulintu naktiniu režimu su kinematografiniu režimu. Galiausiai viskas puikiai klostosi ir su autonomija – 3240 mAh baterijos lengvai užtenka visai darbo dienai.

Prietaiso kaina labai gera – oficialioje „” svetainėje už naująjį „iPhone 13” prašoma 599 dolerių. Už šiuos pinigus pirkėjai gauna telefoną su šiuolaikišku dizainu, procesoriumi, kurio našumo užteks ilgam, puikia autonomija ir ilgų atnaujinimų garantija (dar 3 metai – mažiausiai).

Kodėl ne „”? Ekspertų teigimu, pirma, tarp jų nėra tiek daug skirtumų, antra, „iPhone 14” yra 100 dolerių brangesnis.

Dabartinė iPhone išmaniųjų telefonų linija 2024 m

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą