Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ekspertai išrinko geriausius biudžetinius išmaniuosius telefonus, kuriuos galima įsigyti 2024 m.

3 geriausi biudžetiniai Android telefonai
Donatas Varnas

Šiandien išmaniųjų telefonų rinka tiesiog perpildyta įvairiausių variantų. Už 300 eurų galima įsigyti optimalų įrenginį su galingu „vidumi” ir aukščiausios klasės funkcijomis.

„NY Times” redakcija išrinko tris nebrangius „” telefonus, į kuriuos turėtumėte atkreipti dėmesį.

OnePlus Nord N30 5G

Ekspertų teigimu, tai labiausiai subalansuotas biudžetinis telefonas rinkoje – jis turi 6,72 colių 120 Hz IPS ekraną, tikrą „Snapdragon 695” procesorių ir 8 GB operatyviosios atminties. Be to, įtaisas taip pat turi 5000 mAh bateriją su 50 W greitojo įkrovimo palaikymu.

Šis biudžetinis įtaisas palaiko „Android 14”, o saugumo atnaujinimus jis gaus iki 2026 m. Už savo pinigus tai tikras topas, padarė išvadą „NY Times”.

Oneplus nord n30 5g

Samsung Galaxy A14 5G

Iš pirmo žvilgsnio šis „” turi nuobodų, standartinį dizainą, o ekranas surenka daugiau pirštų atspaudų nei brangesni , tačiau jis yra didelis, ryškus ir reaguoja greičiau, nei galima tikėtis vos už 200 JAV dolerių.

Jame taip pat veikia „Android 13”, o „” per ateinančius ketverius metus (iki 2027 m. pradžios) žada dar keletą svarbių atnaujinimų su saugumo pataisų palaikymu. Daugumai biudžetinių telefonų pasisekė gauti pusę šios sumos.

Samsung galaxy a14 5g

Samsung Galaxy A03s

Vos 160 JAV dolerių kainuojantis šis modelis yra pigiausias išmanusis telefonas dabartinėje „Samsung” linijoje, tačiau jis neveikia kaip pigus įrenginys. A03s yra pakankamai greitas, kad galėtumėte naršyti internete, žiūrėti vaizdo įrašus ir žaisti paprastus žaidimus.

Tradiciškai „Samsung” nešykšti atnaujinimų: šis biudžetinis telefonas bus atnaujinamas iki 2026 m., t. y. ištisus 4 metus nuo paleidimo, o tai yra negirdėtas dalykas tokiam pigiam telefonui. Žinoma, surinkimo kokybė prastesnė nei „Galaxy A14 5G”, nėra puiki, tačiau baterija veikia puikiai.

Samsung galaxy a03s

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą