Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ekspertai įvardijo 4 priežastis, kodėl nereikėtų pirkti Samsung Galaxy S24

Donatas Varnas

Neseniai „Samsung” technologinių įrenginių pristatymas – „ Unpacked”. Renginyje mums buvo pristatytos „” neuroninio tinklo funkcijos, „Galaxy S24” serija ir išmanusis žiedas „Galaxy Ring”.

„Samsung” pasiūlė keletą gerų flagmanų, tačiau jie nelabai skiriasi nuo praėjusių metų „Galaxy S23” serijos. Be to, pati „Samsung” kai kuriais pareiškimais sunaikino visus savo naujųjų produktų privalumus. Todėl surinkome 4 priežastis, kodėl nereikėtų pirkti „Galaxy S24”:

1. Galaxy S24 Ultra fotoaparatai tapo prastesni. Viskas labai paprasta: 10 megapikselių kamera su 10 kartų priartinimu (esanti „Galaxy S23 Ultra”) virto 50 megapikselių periskopu su 5 kartų priartinimu. Šioje kameroje yra skaitmeninis apkarpymas. Sutikite, optika tikrai yra geresnė.

2. Visos dirbtinio intelekto funkcijos pasirodė esančios beprasmės mūsų realybėje ir naudojimo scenarijuose. Be to, dauguma jų neveikia . Kaip priedą „Samsung” paskelbė, kad beveik 100 mln. įrenginių „Galaxy” gaus šias funkcijas kartu su „One UI 6.1” (netrukus pasirodys).

3. Pagrindiniuose „Galaxy S24” ir „Galaxy S24+” vėl veikia „Exynos” (2400), kuris teste jau pralaimėjo „ 8 Gen 3”. „Exynos”, kaip žinome, yra labai išranki baterijos ir daugiaprogramio darbo atžvilgiu.

4. Kaina. Atėjo laikas „Samsung” suprasti, kad ji neturi tokios prekės ženklo galios kaip „Apple”. Niekas sveiku protu nepirks „Galaxy Z Fold” arba „Galaxy S2x Ultra” už ~1500 eurų. Per mėnesį ar du jie praranda beveik pusę savo vertės. Tas pats „Fold5” išleidimo metu kainavo 1800 eurų, o dabar jis pardavinejamas po 1150 eurų. Su „Galaxy S24” serija bus tas pats.

 

Galaxy S24 šeima

Dėl dizaino nepeiksime – tai kiekvieno žmogaus reikalas, o „Apple” taip pat neatnaujina „iPhone” išvaizdos kas metus ar dvejus. Padarėme išvadą, kad didžiųjų prekės ženklų dizainas išsilaiko 3-5 metus.

Skelbiamų 7 metų atnaujinimų tikrai nereikia. Ar galite įsivaizduoti, kaip atrodys išmanusis telefonas po 7 metų? Jo korpusas bus suskilinėjęs, įtrūkęs, o ekranas perdegęs, bet „Android” bus naujausia versija. Ar jums to tikrai reikia?

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą