Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ekspertai įvardijo du geriausius 2024 m. biudžetinius išmaniuosius telefonus

Donatas Varnas

Kitaip nei įprasti topai su daugybe modelių, „NY Times” redaktoriai išrinko du telefonus, kurie jų nuomone yra labiausiai subalansuoti „Android” įrenginiai pagal kainos ir kokybės santykį.

Geriausiu biudžetiniu variantu jie įvardijo „ A15 5G”. Jis turi ryškų OLED ekraną, yra pakankamai greitas atliekant kasdienes užduotis daugeliui žmonių ir pasižymi ilga veikimo trukme – ir visa tai už 200 JAV dolerių kainą.

Be to, „Galaxy A15” išliks aktualus ilgiau nei dauguma biudžetinių telefonų. „Samsung” pažadėjo išmanųjį telefoną atnaujinti per ketverius metus nuo išleidimo, o tai reiškia, kad švieži bus teikiami iki pat 2028 m., kai bus išleista „Android 19”.

Vienintelis „Galaxy A15” trūkumas buvo įvardytas kaip oficialaus IP reitingo nebuvimas. Tai reiškia, kad jo negalima pamesti į vandenį ir reikia saugoti nuo smėlio ir dulkių.

Galaxy A25 5G ir Galaxy A15 5G

 

Antrasis yra „Moto G Power” (). Jis kainuoja 100 JAV dolerių daugiau, tačiau turi didelį 6,7 colio 120 Hz LCD ekraną, greitąjį įkrovimą ir geresnį našumą nei dauguma kitų šio kainų diapazono išmaniųjų telefonų.

Tačiau pagrindinė jo ypatybė – gebėjimas be įkrovimo veikti beveik dvi dienas. Ir kalbame apie aktyvų naudojimą, o ne budėjimo režimą. O pilnai įkrauti pridedamu įkrovikliu užtrunka kiek mažiau nei dvi valandas, kad baterija būtų visiškai papildyta.

Pagrindiniu šio biudžetinio telefono trūkumu buvo pavadintos kameros. Nuotraukos, padarytos „Moto G Power 2024”, yra gana vidutiniškos, net ir esant geram apšvietimui. Tačiau pats našumas pozicionuoja savo įrenginį kaip biudžetinį telefoną, skirtą žaidimams, todėl jis vis tiek turi kitokią poziciją.

Moto G Power (2024), Moto G 5G (2024) telefonai

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą