Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ekspertai įvardijo idealų acto kiekį rankšluosčiams skalbti: Jie bus minkšti ir maloniai kvepės

Mindaugas Bružas

gali tapti kieti net po pirmojo naudojimo. Kad jie vėl taptų purūs, skalbimo ekspertė pasidalijo paprasta ir nebrangia priemone.

Baltuoju actu galima valyti daugelį daiktų, tačiau jis taip pat gali būti naudojamas skalbimo priemonės dalis. Šis produktas yra nebrangus ir veikia kaip dezinfekcinė priemonė, nes jame esanti acto rūgštis gali sunaikinti bakterijas ir virusus, rašo Express.co.uk.

Jis ne tik kruopščiai valo, bet ir pašalina nemalonius kvapus. taip pat gali išskaidyti skalbimo ar audinių minkštiklius, dėl kurių rankšluosčiai gali tapti šiurkštūs.

Jei rankšluosčiai labai šiurkštūs ir braižosi, pabandykite į skalbinius kartu su skalbimo skysčiu įpilti apie 250 ml acto. Įpilkite jo į skalbyklės būgną prieš pat skalbinių sudėjimą ir paleiskite skalbimo ciklą.

Baltąjį actą galima naudoti reguliariai, kad rankšluosčiai išliktų labai purūs. Tačiau skalbdami rankšluosčius turėtumėte vengti naudoti audinių minkštiklius.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą