Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ekspertai paaiškino, kaip greitai atskirti suklastotą programėlę nuo originalios

Donatas Varnas

Suklastotos programėlės sąmoningai sukurtos taip, kad jas būtų sunku atskirti nuo originalių. Jei naudotojas suklysta ir parsisiunčia klastotę, įsilaužėliai gali lengvai įsilaužti į įtaisą ir gauti visą reikiamą informaciją. Išsiaiškinkime, kaip su tuo kovoti.

Kaip atpažinti suklastotas programėles?

Patikrinkite atsiliepimus. Jei programėlės įvertinimas žemas ir daug naudotojų skundžiasi dėl , tai yra raudona . Tačiau turėtumėte prisiminti, kad taip pat gali būti suklastoti. Visada į jas žiūrėkite su didele skepticizmo doze.

Ieškokite gramatinių klaidų. Programėlių kūrėjai paprastai tobulina savo aprašymus. Jei pastebite gramatinių klaidų ar rašybos klaidų, tai gera priežastis įtarti, kad tai apgaulė.

Ištirkite kūrėjus. Visada patikrinkite kūrėjų reputaciją ir sužinokite, kokius kitus produktus jie yra išleidę. kartais naudoja tą patį pavadinimą kaip ir pirminis programos kūrėjas, pakeisdami tik vieną ar dvi raides. Jei atidžiai neįsiskaitysite į kiekvieną skiemenį, gali būti sunku atskirti.

Būkite atsargūs su paveikslėliais ir ekrano nuotraukomis. Kenkėjiška programinė įranga gali naudoti prastos kokybės iliustracijas arba fotošopu apdorotus vaizdus. Patikrinkite, ar viskas atrodo profesionaliai. Jei ne, programėlė gali būti netikra.

Patikrinkite leidimus. Jei viskas atrodo gerai ir nusprendėte atsisiųsti programėlę, skirkite laiko peržiūrėti jos prašomus leidimus. , kuri prašo prieigos prie jūsų galerijos, gali būti įspėjamasis ženklas. Telefono nustatymuose taip pat galite patikrinti programėlės leidimus ir pažiūrėti, ar anksčiau įdiegtos programėlės neturi prieigos prie daugiau nei reikia.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą