Elonas Muskas užsimena apie naujus „Tesla” automobilius

Adomas Račkauskas

Ketvirtadienį per metinį bendrovės akcininkų susirinkimą „” vadovas Elonas Muskas, siekdamas pakeisti pardavimų nuosmukį, užsiminė apie naujus elektromobilius. Ši žinia pasirodė po to, kai akcininkai patvirtino didelį 56 mlrd. dolerių ės E. Musko kompensacijų paketą.

Siekdamas įkvėpti įmonei naujos gyvybės, E. Muskas pristatė skaidrę su trimis naujų automobilių iliustracijomis. Pardavimų rodikliams mažėjant ir susidarius įspūdžiui, kad produktų linija tampa šiek tiek atgyvenusi, „Tesla” reikia atnaujinti produktus. Nepateikdamas jokios konkrečios informacijos, Muskas vis dėlto paskelbė skaidrę, kurioje pavaizduoti trys nauji automobiliai, įvynioti į baltus lakštus, ir taip sukėlė spekuliacijų ir jaudulio.

„Turime keletą naujų produktų”, – mirktelėjęs pasakė E. Muskas. „Jie gana ypatingi, galiu jums tai pasakyti”. Siluetai pateikė keletą užuominų: aukštas, kvadratinį furgoną primenantis kontrastavo su dviem žemesniais, aptakesniais siluetais.

Viena iš galimybių yra ta, kad viena iš užuolaidomis pridengtų transporto priemonių gali būti ilgai lauktas „Tesla” robotas taksi, kurį planuojama pristatyti rugpjūčio 8 d.

Be to, „Tesla” anksčiau yra paskelbusi apie spartesnį naujų modelių, įskaitant įperkamus variantus, išleidimą, kuris numatytas m. pabaigoje arba 2025 m. pradžioje. Tai ne pirmas kartas, kai „Tesla” erzina apie naujus papildymus. mėnesio pagrindinio plano 3 dalies dokumente bendrovė užsiminė apie galimas „Tesla” gaminamų kompaktinių automobilių, komercinių mikroautobusų ir net autobusų versijas, tačiau jų statusas „dar nenustatytas”.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Share This Article
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Leave a comment