Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Europai pristatytas „OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition“ išmanusis laikrodis

Donatas Varnas

„OnePlus“ pristatė naują išmaniojo laikrodžio „OnePlus Watch 2“, išleisto maždaug prieš du mėnesius, variantą.

Naujoji versija pavadinta „OnePlus 2 Nordic Blue Edition“. Šį laikrodį galima įsigyti su mėlyna apyranke nerūdijančio plieno korpuse, kuris yra ypač patvarus ir atitinka MIL-STD-810H karinį standartą. Šį standartą atitinka tik patys patvariausi ir geriausią kokybę turintys .

OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition laikrodis

Laikrodžio „OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition“ kaina Europoje prasideda nuo 349 eurų (su akcija), o rekomenduojama mažmeninė kaina yra 379 eurai. Be to, galima gauti nemokamą dovaną – „OnePlus Buds 3“.

Techniniu požiūriu niekas nepasikeitė. turi 46 mm korpusą, kuriame įmontuotas 1,43 colio AMOLED ekranas su AOD. Už našumą atsakingas „ W5 Gen 1“ procesorius, o veikimo laikas išmaniuoju režimu siekia 100 valandų.

Naujiena veikia su „Wear OS“ operacine sistema. OnePlus Watch 2 Nordic Blue Edition galima įsigyti iš oficialios interneto svetainės čia.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą