Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Europos oro linijų bendrovė atšaukė daugiau nei pusę tūkstančio skrydžių: įvardintos priežastys

Adomas Račkauskas

Didžiausias Suomijos oro vežėjas „” šią savaitę atšauks apie 550 skrydžių dėl profesinių sąjungų streiko prieš Suomijos vyriausybę, kuris numatytas vasario 1-2 dienomis. Apie tai pranešė naujienų agentūra „Reuters„.

„Politinis turės didelės įtakos Helsinkio oro uosto veiklai ir „Finnair” skrydžiams”, – teigiama vežėjo pranešime.

Bendrovė pridūrė, kad „Finnair” nuo antradienio, sausio 30 d., ryto savo sistemose atšauks po vieną skrydį. Klientams bus siūlomi alternatyvūs maršrutai.

Pažymima, kad Suomijos profesinės sąjungos pastaraisiais mėnesiais protestavo prieš vyriausybės planą teikti pirmenybę vietiniams darbo susitarimams, o ne centralizuotiems, apriboti politinius streikus ir palengvinti darbo sutarčių nutraukimą.

Sausio mėn. bendrovės „” vadovas Michaelas O'Leary atskleidė, kad lėktuvų bilietų , ypač m. vasaros įkarštyje, bus didesnės, nes Europoje bus mažiau trumpųjų skrydžių pajėgumų. Jis taip pat pažymėjo, kad pigių skrydžių bendrovei šią vasarą „trūks 10 lėktuvų”, nes yra atsiradęs „Boeing” lėktuvų gamybos vėlavimas.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą