Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Eurovizijos” nugalėtojai rokeriai „Maneskin” išleido emocingą vaizdo įrašą Ukrainai paremti

Maneskin
Mindaugas Bružas

Italijos roko „Maneskin” parėmė Ukrainą ir prisijungė prie kampanijos „Stand Up for Ukraine”. 2021 m. „Eurovizijos” nugalėtojai įrašė emocingą vaizdo įrašą ir paragino pasaulį paremti ukrainiečius, priverstus palikti savo namus.

Emocingas vaizdo įrašas Ukrainai paremti

„Pabėgėliams Ukrainoje ir visame pasaulyje reikia skubios humanitarinės pagalbos. Mes savo balsu reikalaujame imtis veiksmų ir jūs taip pat galite tai padaryti. Prisijunkite prie mūsų ir sukurkite savo vaizdo kreipimąsi dėl taikos, kad paremtumėte pabėgėlius, ir paaukokite „ForUkraine.com”, – „” rašė rokeriai.

tu miegi naktimis”, – dainuoja Maneskinas kūrinyje. – Kaip užmerkti abi akis, gyventi su visais šiais gyvenimais, kurie yra jūsų rankose? Stovi vienas ant kalvos ir naudoji degalus, kad nužudytum. Mes nestovėsime vietoje, žiūrėkite, kaip šokame. Mes šoksime ant benzino!”.

Vaizdo įraše muzikantų kaitaliojasi su šiurpiais Ukrainos miestų griuvėsių vaizdais.

Mitingu „Stand Up For Ukraine” siekiama paremti pabėgėlius ir sutelkti humanitarinę pagalbą ukrainiečiams. Prie prisijungė Billy Eilish, Hugh Jackmanas, Eltonas Johnas, Madonna, Celine Dillon, Katy Perry, Stevie Wonderis, Chrisas Rockas, Billy Porteris, Bruce'as Springsteenas, Ellen DeGeneres, Padma Lakshmi ir kitos žvaigždės.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą