Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Galaxy Z Fold 6” gali netekti rašiklio „S Pen”

Donatas Varnas

Bendrovė „” ruošiasi išleisti naują, labiau prieinamą „”, kuris, pasak korėjiečių leidinio „ET News”, nepalaikys „S Pen” rašiklio naudojimo. Tai iš esmės bus pagrindinis skirtumas tarp dviejų modelių, kurių antrasis greičiausiai vadinsis „Ultra”.

Konkurencija sulankstomų įrenginių rinkoje „Samsung” tampa vis aršesnė. Nuo 2019 m., kai buvo pristatytas „Galaxy Fold”, „Samsung” praktiškai neturėjo konkurentų, tačiau dabar atsiranda vis daugiau konkurencingų įvairių prekės ženklų modelių. Pavyzdžiui, yra „ Fold”, „ Open” ir „Motorola Razr” modelių, kurie sėkmingai konkuruoja su „Samsung” linija.

Analitikų duomenimis, „Huawei” užėmė pirmąją vietą Kinijoje pagal sulankstomų telefonų pardavimus, o „Samsung” užima keturias apatines populiariausių įrenginių dešimtuko pozicijas. Vis dėlto ekspertai tikisi, kad naujasis, nebrangesnis „Galaxy Z Fold 6” padės „Samsung” sugrįžti į pirmąją vietą.

Remiantis naujausiais gandais, „Samsung” ketina išleisti trečią sulankstomo telefono modelį. Remiantis ankstesniais pranešimais, tikėtasi, kad tai bus brangus „Ultra” modelis, tačiau naujame „ETNews” pranešime teigiama, kad „Samsung” iš tiesų planuoja išleisti įperkamesnį modelį, galbūt pavadintą „Galaxy Z Fold 6 FE”. „Samsung” produktų asortimente jie žymimi „Fan Edition” ir siūlomi už mažesnę kainą, išlaikant kai kurias flagmano funkcijas.

Taigi, kalbama, kad „Galaxy Z Fold 6 FE” nepalaikys „S Pen” rašiklio naudojimo, o tai atitinka ankstesnius paminėjimus, kad modelis „Galaxy Z Fold 6 Ultra” bus suderinamas su rašikliu, o įprastas „Fold 6” – ne. Tikimasi, kad „Galaxy Z Fold 6” bus pristatytas liepos mėn.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą