Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Galite sutaupyti: geriausi naudoti hibridiniai automobiliai 2023 metais

Adomas Račkauskas

Gali atrodyti, kad elektromobilių era tik prasidėjo. Tačiau antrinių automobilių rinka jau prisotinta bent jau dideliu hibridinių automobilių pasirinkimu. Specialistai teigia, kad tai yra gera išeitis vairuotojams, norintiems išbandyti perėjimą nuo benzininių prie elektrinių variklių.

Todėl „Finance Yahoo” žurnalistai sudarė naudotų hibridinių automobilių, kuriuos drąsiai gali įsigyti ir pradedantieji, ir patyrę vairuotojai, sąrašą. Į jį įtraukti šeši modeliai.

Toyota Camry Hybrid 2019 m.

2019 m. išleistas aštuntosios kartos hibridinis „Camry” išlieka vienu geriausių pasirinkimų hibridinių automobilių rinkoje. Naudojant dviejų variklių derinį, modelio degalų sąnaudos svyruoja nuo 4,5 iki 5,1 l/100 km. taip pat turi erdvią bagažinę. Tačiau gali kilti transmisijos problemų, ypač greitėjimo metu.

Honda Accord Hybrid 2019 m.

Ekspertai giria šį modelį už ypatingą efektyvumą. Kartais jis vadinamas ekonomiškiausiu 2019 m. išleistu hibridiniu sedanu. Accord turi daug erdvės salone, neaukojant bagažinės vietos, o 100 km nuvažiuoja su 5 litrais degalų. Vienintelis dalykas, kurio jam trūksta, yra visų varančiųjų ratų pavara ir visiška triukšmo izoliacija važiuojant dideliu greičiu.

Honda Accord Hybrid 2019 m.

Hyundai Sonata Hybrid 2021 m.

2021 m. „Sonata Hybrid” buvo visiškai pertvarkyta, įtraukiant daugiau technologinių ir dizaino sprendimų, pavyzdžiui, stogą su baterijomis akumuliatoriui įkrauti, didesnę bagažinę ir 4,5 l degalų sąnaudas 100 km. Sonata yra patogi ir lengvai vairuojama, tačiau yra nusiskundimų dėl vidutiniškų interjero medžiagų ir padidėjusio kelio triukšmo.

Toyota Avalon Hybrid 2020

Šis modelis turi daug standartinių pažangių saugos funkcijų ir stebėtinai gerai jaučiasi vingiuotuose keliuose. Atnaujintame „Avalon” taip pat yra dalimis sulankstomos galinės sėdynės ir panašaus dydžio krovinių skyrius ir nehibridiniame modelyje. Tačiau galinės eilės stogo aukštis yra šiek tiek per aukštas, o integracijos su „Android Auto” nebuvimas nuvilia.

Hyundai Elantra Hybrid 2021 m.

Modelis giriamas už puikius saugumo rodiklius ir pagalbos vairuotojui funkcijas, ir tai už prieinamesnę kainą. Bazinės komplektacijos „Elantra” degalų sąnaudos mieste yra 4,5 l/100 km, o greitkelyje – 4,2 l. Didžiausias trūkumas – interjero medžiagos atrodo pigios.

Honda Insight 2021

2021 m. „ Insight” gamyba buvo nutraukta dėl „Civic” ir CR-V hibridų pasirodymo, tačiau šis modelis garsėjo savo dizainu ir mažesniu akumuliatoriumi, kuris pagerino valdymą. Jis taip pat siūlė daugiau krovinių vietos nei dauguma kompaktiškų hibridinių automobilių. Mieste jis sunaudoja 4,2 l degalų 100 km, o greitkelyje – 4,8 l. Tačiau greitėjant pastebėsite variklio keliamą triukšmą.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą