Į maltą mėsą įpilti putojančio vandens – paprastas būdas pagerinti patiekalą. Dėl „putojančio“ skysčio kotletai tampa puresni ir skanesni. Be to, patiekalas įgauna puikią tekstūrą, kuri patenkins net išrankiausią gurmaną.
Kaip į maltą mėsą įpilti gėrimo?
Reikia laikytis tam tikro ingredientų santykio: į kilogramą maltos mėsos reikia įpilti 100-150 mililitrų gazuoto gėrimo. Žinoma, reikėtų naudoti ne saldų gėrimą, o gazuotą mineralinį vandenį.
Įpylus skystojo komponento, kotletų pagrindą reikia gerai išmaišyti. Baigę procedūrą, sudėkite maltą mėsą į plastikinį maišelį ir kelias valandas palikite šaldytuve.
Tada į pagrindą įdėkite smulkintą svogūną. Gautą masę reikia pasūdyti. Be to, tikslinga įdėti mėgstamų prieskonių.
Po to suformuokite kotletus ir kepkite įprastai.
Ir taip vandenį pila
Pila, bet gazuotas efektą geresnį duoda.