Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Geriausi 2023 m. išmanieji laikrodžiai – tikrai yra iš ko rinktis

Donatas Varnas

Išmanieji laikrodžiai pamažu tampa vienu iš privalomų kiekvieno šiuolaikinio žmogaus asmeninių prietaisų. Daugelis žmonių yra įpratę nešioti laikrodį (arba dirželį) dienos metu, o vis tobulėjant laikrodžių miego ir sveikatos stebėjimo funkcijoms, mes juos toliau dėvime ir dėvėsime naktimis.

Visi gamintojai gamina išmaniuosius laikrodžius ir visi jie šiais laikais yra gana geri. Tačiau kai kurie yra geresni už kitus – pateikiame geriausių šiais metais išleistų laikrodžių sąrašą.

Apple Watch Ultra 2

Apple watch ultra 2

Jei norite absoliučiai geriausio laikrodžio „iPhone” naudotojams, turėtumėte įsigyti „Apple Watch Ultra 2”. Naujausiame modelyje atsirado pritaikomas veiksmo mygtukas, labiau apčiuopiama sukamoji karūnėlė, kad būtų patogu naudoti su pirštinėmis, toks pat greitas S9 SiC su dvigubo lietimo gestu, „Siri” įrenginyje ir tikslus įrenginio krypties sekimas kartu su „iPhone 15”. Tačiau šis modelis nedaug skiriasi nuo pirmosios „Ultra” versijos.

Samsung Galaxy Watch 6

Samsung galaxy watch6

Bendrovė „Samsung” nuolat gamina vienus geriausių „Android” išmaniųjų laikrodžių, o „Galaxy Watch 6” yra naujausias ir geriausias jos modelis. Naujausiame modelyje tame pačiame korpuse įrengtas 0,1 colio didesnis ekranas (ir 0,1 colio mažesnis rėmelis). Visa kita praktiškai nukopijuota nuo „Watch5” – ekraną saugantis safyro stiklas, 5 nm SoC (nors tai 930, o ne 920), „Google Wear OS 4” su „Watch 5” „One UI”.

Samsung Galaxy Watch 6 Classic

Samsung galaxy watch6 classic

Laikrodis „Samsung Galaxy Watch6 Classic” po metų pertraukos pergalingai sugrąžino sukamąjį rėmelį, ištempė ekraną toliau į ciferblatą. Tai geriausias m. „Samsung” laikrodis.

Huawei Watch GT 4

Huawei watch gt 4

Visi laikrodžiai, apie kuriuos kalbėjome pirmiau, turi vieną bendrą bruožą – jie veikia tik kelias dienas. Štai čia į žaidimą įsijungia „Huawei Watch GT 4”. „Huawei” teigia, kad baterija veikia dvi savaites. Laikrodis „Huawei Watch GT 4” yra gerai suprojektuotas, puikiai atrodo ir kainuoja tik 269 eurus. Lyginant su „Samsung” „Google Wear OS” laikrodžiu, netenkama kai kurių išmaniųjų funkcijų, tačiau miegui ir sveikatai stebėti, taip pat treniruotėms „Huawei Watch” puikiai tinka.

Xiaomi Watch 2 Pro

Xiaomi watch 2 pro

Xiaomi Watch 2 Pro yra puikus . Tai vienas iš nedaugelio laikrodžių su dviejų dažnių GPS, jis puikiai tinka sekimui. Geriausias „Xiaomi Watch 2 Pro” dalykas yra kaina: už 270 eurų gausite puikų laikrodį.

Google Pixel Watch 2

Google pixel watch 2

Google Watch 2 yra unikalus pasiūlymas dėl akmenuką primenančio dizaino ir mažesnio nei įprasta dydžio. Į juos malonu žiūrėti ir paprasta naudoti. Fitbit gerbėjams patiks visiška integracija su Fitbit. Laikrodis „Pixel Watch 2” turi spartų procesorių „ SW5100” ir veikia ilgiau nei jo pirmtakai, o Europoje ir JAV jis buvo tiekiamas kartu su „Pixel 8 Pro”, todėl tikriausiai daugelis žmonių galėjo jį įsidėti į kišenę.

Garmin Venu 3S

Garmin venu 3s

laikrodžiai užima gerą vietą bet kuriame geriausių išmaniųjų laikrodžių sąraše, o Venu 3S yra naujausias jų konkurentas įprastiems išmaniesiems laikrodžiams. Jie turi AMOLED ekraną, galingą „Garmin” funkcijų rinkinį ir sekimo galimybes bei gali veikti ilgiau nei savaitę. Tačiau jie nėra pigūs – 440 eurų.

Amazfit GTR 4

Amazfit gtr 4

Amazfit GTR 4 galima drąsiai rekomenduoti už vos 215 € kainą. Jie turi 1,43 colio lenktą AMOLED ekraną, nerūdijančiojo plieno korpusą ir iki 14 dienų vienu įkrovimu – solidu!

Mobvoi TicWatch Pro 5

Mobvoi ticwatch pro 5

Mobvoi TicWatch Pro 5 yra brangus (360 €), tačiau jo trijų dienų baterijos veikimo laikas yra įspūdingas. Vis dėl to jame veikia „Wear OS 4”. Juose įdiegtas sparčiausias „Qualcomm Snapdragon W5+ Gen 1” procesorius ir vienas geriausių laikrodžio ciferblatų rinkinių.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą