Geriausi kvepalai pavasariui: 4 gaivūs kvapai, kurie tiks beveik kiekvienai moteriai

Odeta Bartkevičiūtė

Prasidėjo paskutinis žiemos mėnuo. Netrukus ateis ilgai lauktas ir šiltasis metų laikas – . Atšiaurūs šalčiai, sniegas ir šaltis pamažu atsibosta, todėl norisi į savo gyvenimą įsileisti daugiau saulės.

Vasario mėnesį reikia pagalvoti, atnaujinti savo garderobą, pakeisti šukuoseną ir kasdienį makiažą ateinantiems trims mėnesiams. Be to, turėtumėte išsirinkti tinkamus kvepalus pavasariui.

Saldus kvapas

Žiemą moterys naudoja aštresnius ir patvaresnius kvepalus nei pavasarį. Tačiau kai prasideda šiltasis sezonas, ėtų juos pakeisti. Tai visų pirma gali būti šie kvepalai: Lancome La Nuit Tresor Nude, Zadig & Voltaire Girls Can Be Crazy, Rihanna Rogue Love, Prada Candy Kiss. Beje, saldžius kvepalus geriausia pirkti ankstyvą pavasarį, kai lauke dar šiek tiek vėsu.

Gėlių kvapas

Pavasarį viskas žydi, todėl gėlių šiuo metų laiku yra būtini. Jie idealiai tinka žmonėms, mėgstantiems santūresnius kvepalus, kad nekvepėtų pernelyg saldžiai. Puikiai tiks tokie kvepalai: „Dior J'adore”, „Gucci Bloom”, „Viktor & Rolf Flowerbomb” ir „Libre Le Parfum”, YSL. Tokių kvapų yra daug, todėl kiekviena mergina išsirinks būtent tai ko nori.

Kvepalų pasirinkimas pavasariui

Vaisių kvapas

Vaisių suteikia energijos, kurios taip trūko žiemą. Juk šaltuoju metų laiku norisi likti namie. Galite rinktis kvepalus, kvepiančius persikais, ananasais, abrikosais ar obuoliais. Šie kvepalai turi vaisių kvapą: Lattafa Confidential Private Gold, Ariana Grande Thank U Next, Jeanne Arthes Boum Vanille Sa Pomme d'Amour ir Gucci Flora Gorgeous Gardenia.

Citrusinis kvapas

Citrusiniai kvapai neabejotinai suteiks jūsų įvaizdžiui gaivumo. Beje, daugelis žmonių juos naudoja ir žiemą. Juk apelsinai, mandarinai ir greipfrutai asocijuojasi su Kalėdų ir Naujųjų metų šventėmis. Tačiau gerą citrusinių vaisių kvapą galima rinktis ir pavasariui. Pavyzdžiui, tai gali būti šie kvepalai: Chanel Chance, Yves Saint Laurent Libre, Versace Bright Crystal, Trussardi Donna ir Dolce & Gabbana Light Blue.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Share This Article
Gamtos mokslų specialistė. Rašau straipsnius KAIPKADA.LT svetainei apie mūsų planetos gamtą, augmeniją ir gyvūnus. Susisiekti galite el. paštu: odeta@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Leave a comment