Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Geriausi nebrangūs išmanieji telefonai su gera kamera: ekspertai sudarė 2023 m. reitingą

Donatas Varnas

Jei ieškote išmaniojo telefono, kuriame daugiausia dėmesio būtų skiriama nuotraukų galimybėms, bet nesate pasiruošę išleisti 1000 eurų už naują „iPhone”, „Android Authority” ekspertai surinko 6 geriausius nebrangius telefonus su visai neblogais fotoaparatais.

Fotoaparatas yra viena iš nedaugelio išmaniųjų telefonų funkcijų, kurios nuolat tobulėja. Pastaraisiais metais išmaniųjų telefonų gamintojai išleido daugybę padorių prietaisų, kurie testuose pranoksta labiausiai ištobulintus flagmanus.

Pixel 7a telefonas ir jo kamera

6 biudžetiniai telefonai su geriausiomis kameromis

Pixel 7a yra geriausias telefonas su , neviršijantis 500 eurų. Prietaisas gavo atnaujintą 13 ir 64+13 megapikselių kamerų derinį. Tačiau tai, kas iš tikrųjų išskiria jį iš konkurentų, yra specialūs patentuoti vaizdo apdorojimo algoritmai. Visa tai daro jį tobulu išmaniuoju telefonu.

A54 – užpildo atotrūkį tarp vidutinės klasės Samsung telefonų ir flagmanų. Už 400 eurų gausite gerą 50 MP pagrindinę kamerą, 12 MP itin plataus kampo jutiklį bei 5 MP makro kamerą. Daugeliu naudojimo scenarijų ši trijulė sukuria turtingas nuotraukas ir vaizdo įrašus.

Galaxy A34  yra geriausias dalykas, kurį fotografijos entuziastas gali nusipirkti už mažiau nei 350 eurų. 48 MP pagrindinė kamera daro puikias nuotraukas, 8 MP itin platus fotoaparatas siūlo įspūdingus žiūrėjimo kampus, o 5 MP makro kamera puikiai tinka nišinei fotografijai.

Moto G73 – kainuoja mažiau nei 250 eurų. Tokiame kainų segmente šis įrenginys fotografavimo galimybėmis lenkia savo konkurentus. Nors papildomos kameros čia nerasite, tačiau 50 MP pagrindinė kamera daro kokybiškas nuotraukas net esant prastam apšvietimui.

Galaxy A14  – už 150 eurų kainą nesitikėkite kažko labai stulbinamo, tačiau šis gali padaryti vai neblogas nuotraukas. Nepaisant biudžeto, jis turi puikią 50 megapikselių pagrindinę kamerą: portreto režimo atpažinimas yra išskirtinis, ekspertai taip pat pabrėžė spalvų perteikimą.

iPhone SE (2022) – nors ir turi tik vieną 12MP galinį jutiklį, jis vis tiek yra vienas geriausių biudžetinių telefonų su fotoaparatu ir pigiausias iPhone rinkoje (apie 500 eurų). Nufotografuotos nuotraukos yra aiškios, tikslios, o fotoaparato programėle naudotis labai paprasta.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą