Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Geriausių hibridinių visureigių TOP-10 Lietuvoje

Adomas Račkauskas

Hibridiniai visureigiai tampa vis populiaresni tarp vairuotojų, ieškančių ekonomiškumo, praktiškumo ir galimybės įveikti lengvą bekele. Šie siūlo geriausius abiejų pasaulių aspektus: efektyvius variklius ir bekelės savybes, todėl jie yra idealūs savaitgalio nuotykiams gamtoje.

Lietuvoje tokie automobiliai yra ypač paklausūs, atsižvelgiant į kelių būklę. Todėl verta atkreipti dėmesį į šį reitingą. Jame yra 10 SUV modelių, kurie puikiai tinka tiek miesto, tiek užmiesčio keliams.

1. 2024 Escape ST-Line Elite Hybrid turi sportišką dizainą ir puikų degalų taupymą. Visų ratų pavara ir 2,5 litro hibridinis užtikrina patikimą važiavimą žvyrkeliais ir lengva bekele, todėl tai puikus pasirinkimas savaitgalio nuotykiams.

2. 2024 NX 350h AWD yra prabangus hibridinis visureigis, jungiantis elegantišką dizainą ir puikias bekelės savybes. Visų ratų pavara ir galingas hibridinis variklis leidžia lengvai įveikti vidutinio sunkumo bekele, užtikrinant komfortą ir degalų taupymą.

Lexus RX 350h 2024 m

3. 2024 Hyundai Tucson Hybrid Limited siūlo erdvų saloną ir daugybę šiuolaikinių technologijų. Jo hibridinė sistema ir visų ratų pavara daro jį puikiu pasirinkimu tiems, kurie nori derinti ekonomiškumą su galimybe įveikti lengvą bekele.

4. 2024 Kia Sportage Hybrid EX yra stilingas ir ekonomiškas visureigis su puikiomis bekelės savybėmis. Jo hibridinė sistema ir adaptyvi pakaba leidžia patikimai važiuoti nelygiais keliais, o erdvus salonas užtikrina komfortą visiems keleiviams.

5. 2024 Kia Sorento Hybrid EX yra erdvus ir galingas hibridinis visureigis su galimybe vežti iki septynių keleivių. Jo visų ratų pavara ir aukštųjų technologijų hibridinė sistema užtikrina puikų pravažumą lengvo bekelės sąlygomis ir komfortiškas keliones mieste.

Kia Sorento 2024

6. 2024 Honda CR-V Sport Hybrid yra ekonomiškas. Jo hibridinis variklis ir visų ratų pavara leidžia patikimai važiuoti žvyrkeliais, o erdvus salonas daro jį idealiu pasirinkimu šeimos kelionėms.

7. 2024 Grand Highlander Hybrid MAX Platinum siūlo prabangų interjerą ir galingą hibridinę sistemą. Šis visureigis su visų ratų pavara ir erdviu salonu puikiai tinka ilgoms kelionėms ir lengvam bekelės važiavimui, užtikrinant puikų degalų taupymą.

8. 2024 Hyundai Santa Fe Hybrid SEL yra šeimyninis visureigis su hibridiniu varikliu ir visų ratų pavara. Jis siūlo puikų pravažumą lengvo bekelės sąlygomis, aukštą komforto lygį ir šiuolaikines technologijas, todėl tai puikus pasirinkimas aktyvioms šeimoms.

9. 2024 Toyota Highlander Hybrid LE yra patikimas ir ekonomiškas visureigis su puikiomis savybėmis lengvam bekelės važiavimui. Jo hibridinė sistema ir visų ratų pavara leidžia patikimai važiuoti nelygiais keliais, o erdvus salonas užtikrina komfortą visiems keleiviams.

10. 2024 Toyota RAV4 Hybrid Woodland Edition yra visureigis, specialiai sukurtas nuotykiams gamtoje. Jo hibridinė sistema ir visų ratų pavara užtikrina puikų pravažumą lengvo bekelės sąlygomis, o unikalūs dizaino elementai ir papildoma įranga daro jį idealiu pasirinkimu aktyviam poilsiui.

Toyota RAV4 SUV
Toyota RAV4 SUV

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą