Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Google Chrome” slaptažodžių tvarkyklėje netrukus bus galima naudoti biometrinį autentiškumo nustatymą „PC” ir „Mac” kompiuteriuose

Donatas Varnas

” slaptažodžių tvarkyklė netrukus palaikys biometrinį autentifikavimą „PC” ir „Mac” kompiuteriuose, ir mobiliuosiuose įrenginiuose. Taip galėsite naudoti savo veidą arba piršto atspaudą, kad galėtumėte pasiekti savo slaptažodžius.

„Google Chrome” naujienos

Tai ypač naudinga, jei dalijatės kompiuteriu su kitais žmonėmis ir nenorite, kad „Chrome” automatiškai užpildytų jūsų paskyros slaptažodžius už kitus. Atkreipkite dėmesį, kad šiai funkcijai reikia kompiuterio „PC” arba „Mac” su integruotu pirštų atspaudų jutikliu arba veido atpažinimo funkcija. „Google” teigia, kad ši funkcija „netrukus” bus įdiegta ir kompiuteriuose.

Be to, „Google” paskelbė keletą kitų „Chrome” slaptažodžių tvarkyklės atnaujinimų. Pavyzdžiui, dabar prie išsaugotų slaptažodžių galite pridėti pastabų ir lengvai importuoti slaptažodžius iš kitų tvarkyklių. Vietoj anksčiau naudotų žymimųjų langelių, dabar galite įkelti CSV failą su slaptažodžiais iš kitos slaptažodžių tvarkyklės per „Chrome” nustatymų meniu.

Kompiuteriams skirtoje „Chrome” versijoje dabar taip pat yra atskiras slaptažodžių tvarkyklės skirtukas, kurį galima pasiekti spustelėjus naująją „Chrome” meniu parinktį „Slaptažodžių tvarkyklė” arba pasirinkus „Tvarkyti slaptažodžius”, kai „Chrome” paprašo automatiškai įvesti slaptažodį. Darbalaukyje taip pat galite sukurti nuorodą, kuri greitai atidarys „Chrome” slaptažodžių tvarkyklę.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą