Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Google” el. pašte „Gmail” atsiras nauja dirbtinio intelekto funkcija: ji pravers visiems

Donatas Varnas

Šiais laikais retai rasite programėlę ar paslaugą, kurioje nebūtų įdiegta tam tikra dirbtinio intelekto forma. Nuo pat išleidimo m. pabaigoje „ ” buvo įdiegta į daugybę „Google” paslaugų, ir visa tai daroma vardan naudotojų patirties gerinimo.

Dabar paaiškėjo, kad „Gemini” integruotas į „Gmail” programėlę, praneša „ Police”. Pašto klientas apibendrins ilgus laiškus ir pateiks vieno-dviejų sakinių santrauką.

Įėję į „Gmail”, naudotojai dabar matys mygtuką „Summarise this email” (apibendrinti šį laišką). Jį spustelėjus bus sukurta greita el. laiško apžvalga. Tai turėtų būti ypač naudinga naudotojams, kurie dažnai gauna el. laiškus su daug teksto ir kitų detalių ir kuriems reikia sutaupyti laiko peržiūrint gautų laiškų dėžutę.

Toliau pateikiami šios funkcijos veikimo pavyzdžiai. Vartotojai taip pat galės įvertinti santraukos kokybę spustelėdami po santraukos tekstu esančius mygtukus „patinka” ir „nepatinka”.

Gemini Gmail nauja funkcija

„Google” pažadėjo netrukus įdiegti šią funkciją visiems naudotojams – ji jau parengta diegti, tačiau prireiks šiek tiek laiko likusiems trūkumams ištaisyti. Tikėtina, kad funkcija bus pradėta naudoti gegužės 14 d. po „Google I/O” renginio.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą