Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Google” keičia „Google Assistant” ir pašalino kai kurias funkcijas: kaip tai paveiks naudotojus

Donatas Varnas

Bendrovė „” paskelbė apie svarbius savo virtualaus asistento „Google Assistant” pakeitimus. Per septynerius savo gyvavimo metus šis įrankis pasirodė esąs neįtikėtinai naudingas šimtams milijonų vartotojų visame pasaulyje.

Pagrindinis pakeitimų tikslas – sutelkti dėmesį į paslaugų kokybę ir patikimumą. Viena iš naujovių – nustoti palaikyti mažiau naudojamas funkcijas, kad būtų patobulintos tos, kuriomis naudotojai naudojasi dažniau.

Tam tikros funkcijos bus neprieinamos, tačiau naudotojai gaus pranešimą, kai jos bus iškviestos. Be to, „Google” suteikia daugiau nuoseklumo programėlės naudojimo patirčiai: dabar mikrofono piktograma iškvies paieškos rezultatus pagal jūsų klausimą.

Verta paminėti, kad kai kurias funkcijas, kurias anksčiau buvo galima išsikviesti naudojant mikrofoną, dabar bus galima aktyvuoti tik pasakius „Hey Google” arba ilgai spaudžiant mygtuką programėlėje „” arba „iOS”.

„Google” pabrėžia, kad šiais pakeitimais siekiama pagerinti „Assistant” naudojimo patogumą įvairiuose įrenginiuose ir užtikrinti, kad naudotojai turėtų prieigą prie naujausios programėlės versijos.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą