Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Google” pristatė naujos žalios (mėtų) spalvos „Pixel 8” ir „Pixel 8 Pro” telefonus: be to jie gavo įdomią funkciją

Donatas Varnas

Išmaniuosius telefonus „ 8” ir „Pixel 8 Pro” „Google” pristatė dar spalio mėn. „Pixel 8” buvo išleistas obsidiano, lazdyno ir rožinės spalvų, o „Pixel 8 Pro” – obsidiano, šviesiai mėlynos ir porceliano spalvų. Dabar bendrovė oficialiai pristatė naujos mėtų (žalio atspalvio) spalvos išmaniuosius telefonus.

Pixel 8 ir 8 Pro mėtų

Be spalvos, „Google Pixel 8” ir „8 Pro” gavo tą patį blizgaus stiklo korpusą ir panašias specifikacijas.

„Google Pixel 8 Pro“ kūno temperatūros stebėjimas

Google prie šių telefonų pridėjo temperatūros stebėjimo palaikymą. „Google Pixel 8 Pro“ gali nuskaityti žmogaus kūno temperatūrą. Tai yra „medicininio lygio funkcija“. Naujausiame atnaujinime „Pixel 8 Pro“ vartotojai gauna prieigą prie „Thermometr“ programos, kad galėtų nuskaityti kaktos temperatūrą.

Ši programa netgi leidžia išsaugoti šiuos rezultatus „Fitbit“ profilyje, kad būtų galima geriau stebėti sveikatą. Prekės ženklas teigia, kad ši funkcija gali pasiūlyti tikslius kūno temperatūros rodmenis, nors šis teiginys dar turi būti patvirtintas pagal medicininį termometrą. Jutiklis gali išmatuoti žmogaus kūno temperatūrą, naudodamas infraraudonųjų spindulių spinduliuotę.

Atminkite, kad vis dar neaišku, ar ši funkcija yra visiškai tiksli žmonėms. Kitaip tariant, neturėtumėte pakeisti savo išmaniojo telefono tikrais termometrais bet kokiam medicininiam naudojimui. Tai , kurią šiuo metu turime, todėl laukite daugiau naujienų šiuo klausimu.

Pixel 8 ir 8 Pro mėtų spalva

Naujasis mėtų spalvos variantas yra išskirtinis ir jį bus galima įsigyti tik „Google” parduotuvėje su 128 GB vidinės atminties. Kalbant apie kainą, „Google Pixel 8” kainuoja 699 JAV dolerius, o „8 Pro” – 999 JAV dolerius.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą