Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Graikijoje parduodama visa sala: kokia jos kaina?

Kaipkada.lt

Graikijos sala Tragonisi, esanti Egėjo jūroje, parduodama. Uolėta 250 hektarų ploto sala kainuos 50 mln. eurų.

Graikijos naujienų šaltinis „Greek Reporter” pranešė, kad vietos nekilnojamojo turto agentūra „ZL Development Mykonos Golden Luxury” paskelbė apie Tragonisi salos, esančios į rytus nuo turistų pamėgtos Mikono salos, pardavimą. Be to, agentūra sutinka parduoti ir visą salą, ir jos dalį.

- Reklama -

Saloje beveik nėra žalumos, o didžiąją jos teritorijos dalį dengia aštrios uolos ir ž. Tačiau vasarą į Tragonisį periodiškai plaukia laivai. Jie atveža narus, kuriuos traukia urvai su turkio skaidrumo vandeniu, tapę idealia nardymo vieta.

Parduodama Graikijos sala
Parduodama Graikijos sala

Be to, ant uolų pastatyta nedidelė koplytėlė, kurioje kartą per metus, birželio 11 d., vyksta religiniai tik vyrams, skirti šventųjų Barnabo ir Baltramiejaus garbei.

Nekilnojamojo turto agentūra, įkainojusi Tragonisio salą, siūlo parduoti ir kelias kitas salas. Tarp jų yra Makri sala Jonijos jūroje, kuri, nepaisant 2022 m. pradinės 3,8 mln. eurų , vis dar laukia savo pirkėjo. Makri priklauso Echinadeso salų grupei, iš kurių šešias 2013 m. už 10 mln. dolerių įsigijo Kataro emyras Hamadas bin Khalifa Al-Sani.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Rašyti komentarą