Greitai paruošiamos sluoksniuotos tešlos receptas

Mindaugas Bružas
1 Min Read

Greitai paruošiamą sluoksniuotą tešlą šaldytuve galima laikyti kelias dienas. Iš šios tešlos iškepti kepiniai bus švelnūs ir traškūs, o jiems paruošti prireiks ne daugiau dešimties minučių.

Greitai paruošta sluoksniuota tešla yra daug skanesnė už parduotuvėje pirktą tešlą. Galite rinktis, ar ruošti su grietine, kefyru, ar pienu, efektas bus toks pat.

Sudedamosios dalys:

Paruošimo procesas:

  1. Miltus persijokite naudodami sietelį arba sūrmaišį, sudėkite margariną arba minkštą sviestą, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite masę.
  2. Kai viskas gerai išmaišoma ir gaunama vientisa masė, įpilkite nurodytą kiekį grietinės ir dar kartą išmaišykite.
  3. Pagrindinis šios tešlos privalumas yra tas, kad ji gaminama be mielių. Be to, ją kepimui galite naudoti iš karto, nereikia laukti, kol pakils. Greitai iškočiotos tešlos kepiniai bus daug skanesni nei įprastai.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TAGGED:
Share This Article
Follow:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Leave a comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *