Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Gydytojai įvardijo vieną galingiausių natūralių antibiotikų! Beveik kiekvienas tai turime namuose

Sandra Alšauskienė

Gydytojai aprašė galingiausią natūralų antibiotiką, kuriam reikia tik dviejų ingredientų. Kalbama apie tokius prieinamus ingredientus ir medus.

Ciberžolė yra vienas iš tų prieskonių, kurie jau daugiau kaip prieš 5000 metų buvo labai populiarūs tarp senovės gydytojų. Jau tada ji buvo žinoma kaip vienas iš galingiausių ir universaliausių vaistinių augalų, turinčių platų gydomųjų paskirčių spektrą. Cheminė medžiaga kurkuminas suteikia jam ryškiai geltonai oranžinę spalvą ir yra galinga, bet saugi priemonė. Čiberžolė pasižymi priešuždegiminėmis, antiartritinėmis, antioksidacinėmis ir antikancerogeninėmis savybėmis.

Ciberžolė

Ciberžolė taip pat apsaugo kepenis, užtikrindama optimalią organo, kaip pagrindinio organizmo detoksikatoriaus, veiklą. Be to, ji veikia kaip antibakterinė priemonė, kurią galima vartoti per burną arba tepti tiesiai ant odos. Prieskonis taip pat dezinfekuoja ir apsaugo nuo infekcijos, padeda sustabdyti patinimą ir skausmą bei skatina pažeistų odos audinių gijimą.

Medus yra dar vienas nuostabus natūralus antibiotikas, pasižymintis antibakterinėmis ir kitomis naudingomis savybėmis. Jis gali būti galingas atsakas vaistams atsparioms bakterijoms.

Tikras medus

Medus gerina virškinimą ir didina naudingąją žarnyno florą, būna aktyvus pasirodžius pirmiesiems peršalimo požymiams ir turi daugybę kitų panaudojimo būdų. paprastas – sumaišykite 100 g medaus su vienu valgomuoju šaukštu ciberžolės miltelių, gerai išmaišykite ir supilkite į stiklainį.

Sergant peršalimo ligomis, pirmąją dieną reikia vartoti po pusę arbatinio šaukštelio kas valandą. Antrąją – tokį pat kiekį kas dvi valandas, o trečiąją – tris kartus per dieną. Rekomenduojama leisti mišiniui likti burnoje, kol jis visiškai ištirps. Paprastai po trijų dienų pradės nykti.

 

Ši medžiaga skirta tik bendrai informacijai ir neturėtų būti naudojama kaip diagnozės ar medicininio patarimo pagrindas. Šioje svetainėje pateikiamos publikacijos yra pagrįstos naujausiais aktualiais ir moksliškai pagrįstais medicinos srities tyrimais. Vis dėlto, jei jums reikia diagnozės ar medicininio patarimo, būtinai kreipkitės į gydytoją ar konkrečios srities specialistą.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Esu baigusi Vilniaus universiteto Medicinos fakultetą. Turiu aukštąjį išsilavinimą farmacijos srityje. Publikuoju straipsnius (KAIPKADA.LT interneto svetainėje) sveikatos ir sporto temomis. Susisiekti galite el. paštu: sandra@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą