Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Gyvenimas Amerikoje (JAV): kiek reikia uždirbti, kad jaustumėtės gerai ir patogiai?

Adomas Račkauskas

Tapo aišku, kiek turi uždirbti Amerikos piliečiai, kad užsitikrintų patogias gyvenimo sąlygas. paaiškėjo, viskas priklauso nuo to, kur gyvenate.

JAV darbo departamento duomenimis, vidutinis darbo užmokestis šioje šalyje yra apie 60 000 JAV dolerių per metus. Tuo pat metu vidutinės pajamos, kurių užtenka patogiai gyventi vienam asmeniui, yra 89 500 JAV dolerių per metus.

- Reklama -

Tyrimo autoriai pažymi, kad vieniši amerikiečiai būstui, maistui, kelionėms ir pramogoms išleidžia daugiau nei tie, kurie gyvena poromis. tai vadina „vienatvės išlaidavimu”.

Svarbu! Tyrime komfortiškos pajamos apibrėžiamos kaip pajamos, kurios padengia biudžetą pagal modelį 50/30/20. T. y. 50 proc. atlyginimo skiriama būstui ir kitiems privalomiems mokėjimams, 30 proc. kitoms išlaidoms, o 20 proc. atidedama investicijoms.
Kiek pinigų reikia uždirbti, kad JAV galėtumėte gyventi patogiai

Brangiausios JAV valstijos pragyvenimui

Tyrėjai nustatė, kad brangiausia valstija Amerikoje yra Masačusetso valstija. Norint ten patogiai gyventi, per metus reikia uždirbti ne mažiau kaip 116 000 JAV dolerių. Į brangiausių valstijų penketuką taip pat pateko 5 brangiausios valstijos:

  • Havajai ir Kalifornija – po 113,7 tūkst. dolerių per metus;
  • Niujorkas – 111,7 tūkst. dolerių per metus;
  • Vašingtonas – 106,5 tūkst. dolerių per metus.

! Palyginimui, Šiaurės Dakotoje patogaus gyvenimo rodiklis yra 52,8 tūkst. dolerių per metus.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą