Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„HMD Global” („Nokia” telefonų gamintoja) kuria du naujus išmaniuosius telefonus

Donatas Varnas
HMD Global ("Nokia") telefonai / HMD nuotr.

Bendrovė „HMD Global”, gaminanti „” išmaniuosius telefonus, 2024 m. planuoja pristatyti naujus savo prekės ženklo išmaniuosius telefonus. Pirmą kartą šią naujieną „HMD Global” generalinis direktorius Jeanas-François Barilas paskelbė dar rugsėjo mėn.

Neseniai buvo atskleista daugiau informacijos apie būsimus HMD išmaniuosius telefonus. Remiantis „GSMChina” pranešimu, du nauji „HMD Global” išmanieji šiuo metu yra testuojami įmonės viduje ir buvo pastebėti GSMA IMEI duomenų bazėje. Šių išmaniųjų telefonų modelių numeriai yra N159V ir TA-1585.

Manoma, kad TA-1585 yra perženklintas „Nokia” išmanusis , kuris gali būti perleistas su HMD prekės ženklu. Tačiau abiejų modelių specifikacijos kol kas nežinomos.

- Reklama -

HMD Global dar nepaskelbė oficialios informacijos apie savo naujuosius išmaniuosius telefonus. Tačiau bendrovės viceprezidentas Indijai ir Azijos Ramiojo vandenyno regionui Ravi Kunwaras laikraščiui „Economic Times” sakė, kad naujasis debiutuos 2024 m. pirmoje pusėje, o pagrindinė tikslinė rinka bus .

Neaišku, ar du šiuo metu viduje testuojami išmanieji telefonai bus pirmieji išmanieji telefonai, išleisti su HMD prekės ženklu. Tačiau galime tikėtis, kad artimiausiais mėnesiais apie naujuosius HMD išmaniuosius telefonus sužinosime daugiau.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą