Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Huawei” oficialiai pristatė „Band 9” fitneso apyrankę

Donatas Varnas

Bendrovė „” pasaulinei rinkai oficialiai pristatė naują fitneso apyrankę „Huawei Band 9”.

Huawei Band 9 turi 1,47 colio stačiakampį AMOLED ekraną. Įrenginys turi lengvą ir ploną korpusą, sveriantį 14 g ir 8,9 mm storio, bei yra atsparus vandeniui iki 5 atmosferų.

- Reklama -

Huawei band 9 duomenys

Apyrankę galima įsigyti įvairių spalvų, pavyzdžiui, elektrinės mėlynos, šviesiai rožinės, citrinų geltonos, smėlio ir baltos bei žvaigždžių juodos. Be to, gamintojas teigia, kad „Band 9” turi patobulintą minkštą fluoro elastomero dirželį, kuris yra malonesnis odai, o mėlyna taip pat turi austą nailoninį dirželį.

Prietaise yra daugiau nei 100 treniruočių režimų, „ 5.3” belaidis adapteris ir „Huawei TruSleep 4.0”, kuris užtikrina išsamų miego stebėjimą ir išsamius duomenis apie miego etapus bei efektyvumą.

Huawei band 9 dėvėjimas

Gamintojas teigia, kad maksimalus veikimo laikas yra 14 dienų įprastu režimu ir 9 dienos aktyviuoju režimu. Greitas 45 minučių įkrovimas leidžia visiškai, 100 proc. įkrauti bateriją.

- Reklama -

Malaizijoje „Huawei” jau pradėjo išankstinę „Band 9” fitneso apyrankės prekybą, tačiau oficiali apie kainą dar neatskleista.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą