Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Huawei P70” gali būti išleistas iki 2024 m. kovo pabaigos

Huawei p70 / Gizmochina nuotr.
Donatas Varnas

Akivaizdu, kad „” netrukus planuoja išleisti naują išmaniųjų telefonų flagmanų seriją P70. Šaltinis atskleidė būsimų aukščiausios klasės įrenginių išleidimo grafiką, kuris, kaip pranešama, numatytas 2024 m. pirmoje pusėje.

Huawei P70 išleidimo grafikas

Remiantis „Weibo” pranešimais, Kinijos technologijų milžinė planuoja išleisti P70 seriją maždaug 2024 m. kovo pabaigoje arba balandžio pradžioje. Teigiama, kad šaltinis yra patikimas ir tikslus, tačiau tai nepatvirtintas pranešimas. Remiantis tuo, ką žinome iki šiol, tikimasi, kad „Huawei P70” serijoje bus naudojamos kinų plokštės iš BOE, COST, „Visionax” ir „Tianma”.

Huawei P70

Nors ekranas neturės 2K raiškos, kuri įprasta aukščiausio lygio prietaisams, vietoj to jis turės 1,5K raišką. Tiems, kurie nežino, „Huawei P” serija yra šio prekės ženklo pavyzdiniai , kuriuose daugiausia dėmesio skiriama fotografijai. Kalbama, kad po gaubtu P70 bus montuojamas „Kirin 9000S” mikroschemų rinkinys. Tai tas pats procesorius, kuris maitina „Mate 60” liniją.

Anksčiau šį mėnesį per dar vieną nutekėjimą buvo atskleistas ir P70 dizainas. Spėjama, kad galiniame skydelyje bus 1 colio „Sony IMX989” pagrindinė kartu su naujuoju „OmniVision OV50H” jutikliu. tai, kad IMX989 yra tas pats jutiklis, kurį galima pamatyti tokiuose įrenginiuose kaip „Oppo Find X6 Pro”. Tai visa informacija, kurią šiuo metu turime, todėl sekite naujienas.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą